Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
  • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις
  • Αλλαγή τρόπου εξέτασης και «εξεταστέα ύλη» για το μάθημα ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ. (Επανάληψη όσων έχουν ανακοινωθεί στις παραδόσεις).

Αλλαγή τρόπου εξέτασης και «εξεταστέα ύλη» για το μάθημα ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ. (Επανάληψη όσων έχουν ανακοινωθεί στις παραδόσεις).

  • Συντάχθηκε 30-05-2016 20:21 από Dimitris Patelis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: dpatelis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 30-05-2016 23:27

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΠΔ.
    Αξιότιμες κυρίες, αξιότιμοι κύριοι,
    Όπως έχω ανακοινώσει κατά τη διάρκεια των παραδόσεων, από την τρέχουσα εξεταστική περίοδο αλλάζει ο τρόπος εξέτασης. Η γραπτή εξέταση θα γίνει χωρίς να επιτρέπεται η χρήση οποιουδήποτε βοηθήματος (παραδόσεων ή/και βιβλίου) σε τυπωμένη ή ηλεκτρονική μορφή. Η παρουσία και χρήση των ως άνω, των ψηφιακών φορέων συμπεριλαμβανομένων (φορητών Η/Υ, tablet, τηλεφωνικών συσκευών, ακουστικών, συσκευών χειρός με οθόνη κ.ο.κ.) έχει ως συνέπεια το μηδενισμό του γραπτού.
    Για την "Εξεταστέα ύλη" παρακαλώ δείτε τη σχετική ανακοίνωση, αφού εγγραφείτε στο μάθημα ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, στη διεύθυνση:
    http://eclass.science.tuc.gr
    Εκεί θα βρείτε και άλλα χρήσιμα υλικά.
    Απαραίτητη είναι η αντίληψη-κατανόηση των βασικών φιλοσοφικών εννοιών και κατηγοριών.
    Καλή επιτυχία.
    Ο διδάσκων
    Δ. Πατέλης

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012