Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Φυσική ΙΙ ΜΗΧΟΠ/Υπενθύμιση/ Τελική εξέταση εργαστηρίου

  • Συντάχθηκε 19-05-2016 10:39 από Ioannis Kanakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ikanakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΕΤΕΠ ΜΗΠΕΡ.
    Φυσική ΙΙ ΜΗΧΟΠ/Υπενθύμιση/ Τελική εξέταση εργαστηρίου
    Η τελική εξέταση του εργαστηρίου Φυσικής ΙΙ ΜΗΧΟΠ για φοιτητές/φοιτήτριες προηγουμένων ετών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 , 2-3μμ στο αμφιθέατρο Γ2.1 (μπλε κτίρια). Διευκρινίζεται ότι η εξέταση αφορά όσους/οσες έχουν ολοκληρώσει όλες τις εργαστηριακές ασκήσεις τα προηγούμενα ακαδημαϊκά έτη και έχουν προβιβάσιμο βαθμό.

    Η τελική εξέταση του εργαστηρίου Φυσικής ΙΙ για τους φοιτητές/φοιτήτριες που πραγματοποιούν το τρέχον εξάμηνο τα εργαστήρια, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 , 4-5 μμ στα αμφιθέατρα Γ2.1-Γ2.2 (μπλε κτίρια). Διευκρινίζεται ότι η εξέταση αφορά όσους/οσες θα έχουν ολοκληρώσει όλες τις εργαστηριακές ασκήσεις και θα έχουν προβιβάσιμο βαθμό.

    Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο του εκπαιδευτικού εργαστηρίου κ. Γιάννη Κανάκη (ikanakis@isc.tuc.gr) ή μέσω του e-class (https://www.eclass.tuc.gr/courses/MHXOP109/) με την αποστολή email.
    Εκ μέρους των εργαστηριακών διδασκόντων
    Γ. Κανάκης

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012