Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Εξέταση εργαστηρίου Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης

  • Συντάχθηκε 12-05-2016 14:50 από Theodoros Glytsos Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: tglytsos<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΗΠΕΡ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΠΕΡ
    Την Τετάρτη 1/6/2016 στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ εξέταση του εργαστηρίου καθώς όπως είναι γνωστό το εργαστηριακό τμήμα του μαθήματος έχει καταργηθεί. Η εξέταση θα γίνει παράλληλα με την εξέταση του μαθήματος «Τεχνολογίες Ενέργειας και Περιβάλλοντος» στις ίδιες αίθουσες. Η εξέταση θα είναι με τη μορφή ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής και θα έχει διάρκεια μία (1) ώρα. Η ύλη των εξετάσεων αποτελείται από τις σημειώσεις του εργαστηρίου που μπορούν να βρεθούν στο φάκελο «Εργαστήρια/Εργαστήρια 2015» των εγγράφων του μαθήματος «Ατμοσφαιρική Ρύπανση». Για την εξέταση απαιτείται η χρήση αριθμομηχανής (δεν επιτρέπεται η χρήση κινητών τηλεφώνων). Αν κάποιος φοιτητής χρωστάει και κάποιο από τα άλλα εργαστήρια που συνενώθηκαν θα εξεταστεί διαδοχικά και σε αυτά.
    Για να έχει δικαίωμα εξέτασης κάποιος φοιτητής θα πρέπει να στείλει e-mail μέχρι τις 25/5 με τα στοιχεία του στον κ. Γλυτσό (thodoros.glytsos@enveng.tuc.gr) όπου θα δηλώνει την πρόθεση του να συμμετέχει στην εξέταση. Δεν απαιτείται να έχει δηλωθεί το μάθημα «Ατμοσφαιρική Ρύπανση» ή το μάθημα «Τεχνολογίες Ενέργειας και Περιβάλλοντος».
    Επαναλαμβάνεται ότι θα είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ εξέταση του εργαστηρίου. Φοιτητές που δεν θα προσέλθουν ή δεν θα εξεταστούν επιτυχώς θα πρέπει να παρακολουθήσουν μελλοντικά επιτυχώς το Εργαστηριακό μάθημα «Τεχνολογίες Ενέργειας και Περιβάλλοντος» για να κατοχυρώσουν το μάθημα Ατμοσφαιρική Ρύπανση.
    Αν κάποιος φοιτητής δεν γνωρίζει αν χρωστάει ή όχι το εργαστήριο παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με τον κ. Γλυτσό.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012