Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

TUC-Alumni | Νέα ιστοσελίδα για την κοινότητα των Απόφοιτων του Πολυτεχνείου Κρήτης

  • Συντάχθηκε 18-04-2016 12:28 από Georgia Tzobanaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: gtzobanaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 18-04-2016 12:41

    Ιδιότητα: υπάλληλος.
    Η Πρυτανεία του Ιδρύματος με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την καθιέρωση της Κοινότητας Απόφοιτων του Πολυτεχνείου Κρήτης (TUC Alumni) μέσα από μια νέα ιστοσελίδα.

    Η αποστολή της Κοινότητας των Αποφοίτων του Πολυτεχνείου Κρήτης είναι να καλλιεργήσει σχέσεις αλληλεγγύης ανάμεσα στο Πολυτεχνείο Κρήτης και τους αποφοίτους του, να συμβάλλει στην ανέλιξη των μελών του και να προωθήσει το έργο και την ταυτότητα του Πολυτεχνείου Κρήτης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

    Καλούμε όλους τους αποφοίτους μας, εισάγοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του Μηχανογραφικού, να εμπλουτίσουν το προσωπικό τους προφίλ http://www.tuc.gr/alumni-profile.html αλλά και να συνδεθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα http://www.tuc.gr/alumni-search.html προκειμένου να βρουν παλιούς φίλους και συμφοιτητές τους, καθώς επίσης και αποφοίτους που εργάζονται στο ίδιο αντικείμενο ή στην ίδια πόλη με αυτούς.

    Τα μέλη της Κοινότητας Αποφοίτων θα επωφεληθούν μέσω της δημιουργίας ενός δικτύου ανταλλαγής γνώσεων, εμπειριών και πληροφοριών, αλλά και μέσω της πρόσβασης σε μια σειρά υπηρεσίες, όπως:

    • ενημέρωση για τα νέα του Πολυτεχνείου Κρήτης μέσω Newsletter,
    • πρόσβαση στις υπηρεσίες της Βιβλιοθήκης και στην υπηρεσία VPN και μέσω αυτής στις ψηφιακές βιβλιοθήκες του ιδρύματος,
    • πρόσβαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πολυτεχνείου,
    • πρόσβαση στους κοινόχρηστους υπολογιστές του ιδρύματος και το ασύρματο δίκτυο του ιδρύματος κατά την επίσκεψή τους στην Πολυτεχνειούπολη.

    Περισσότερες λεπτομέρειες δίνονται στο http://www.tuc.gr/alumni-services.html

    Το Πολυτεχνείο Κρήτης στηρίζει την κοινότητα των TUC-Alumni με:

    • Την καθιέρωση ετήσιας βράβευσης ενός Alumni ή μιας Alumna Ambassador, που έχει διακριθεί για την επαγγελματική ή και ακαδημαϊκή του/της προσφορά και το έργο του/της.
    • Την αρωγή στη διοργάνωση εκδηλώσεων αποφοίτων.
    • Τη διάδοση των εμπειριών και επιτυχιών των αποφοίτων σε ακαδημαϊκούς, ερευνητικούς και επαγγελματικούς τομείς.

    Σας καλούμε να επισκεφθείτε την σελίδα TUC-Alumni:
    http://www.tuc.gr/alumni.html

    Παλιοί απόφοιτοι, οι οποίοι δεν είχαν ποτέ λογαριασμό στο ΠΚ, ή έλαβαν πτυχίο πριν το 2014 και διαγράφηκε έτσι ο παλιός λογαριασμός τους, μπορούν να επικοινωνούν με το admin<στο>isc.tuc[dot]gr για να λάβουν νέα στοιχεία σύνδεσης. Παρακαλούνται να αναφέρουν ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός και ιδανικά και τον ΑΜ που είχαν στο ΠΚ.

    Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης

    Συνημμένα:

    • TUC-Alumni.pdf
      Μεταφορτώσεις: 410, Μέγεθος: 213 KB application/pdf
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012