Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανοικτή Ημέρα Γνωριμίας με το Πολυτεχνείο Κρήτης

  • Συντάχθηκε 12-04-2016 19:21 από Georgia Tzobanaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: gtzobanaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: υπάλληλος.
    Χθες, Δευτέρα 11 Απριλίου 2016, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση «Ανοικτή Ημέρα Γνωριμίας με το Πολυτεχνείο Κρήτης». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που διοργανώθηκε για 2η συνεχή χρονιά, επισκέφτηκαν το Πολυτεχνείο μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων από όλη την Κρήτη στα πλαίσια εκπαιδευτικών εκδρομών, αλλά και μεμονωμένοι επισκέπτες. Με την καθοδήγηση εθελοντών φοιτητών, οι επισκέπτες μας περιηγήθηκαν σε όλη την Πολυτεχνειούπολη και ξεναγήθηκαν στις πέντε Σχολές, καθώς και σε υπηρεσίες του Πολυτεχνείου Κρήτης.

    Θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε αρχικά τα μηνύματα που λάβαμε από συμμετέχοντα σχολεία, με τα οποία δηλώνουν τον ενθουσιασμό για τη συμμετοχή των μαθητών τους, συγχαίρουν το Ίδρυμα για τη διοργάνωση της Ανοικτής Ημέρας Γνωριμίας και κυρίως ευχαριστούν θερμά τους εθελοντές φοιτητές και το προσωπικό του Ιδρύματος (διοικητικό, διδακτικό και εργαστηριακό) για την οργάνωση και τη φροντίδα των επισκεπτών πριν και καθ’ όλη τη διάρκεια των επισκέψεων.

    Με τη σειρά μας, θέλουμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης, που αποτέλεσαν την κινητήρια δύναμη της εκδήλωσης και ήταν παρόντες μέχρι το τέλος της ημέρας ξεναγώντας, καθοδηγώντας και απαντώντας σε ερωτήσεις τόσο μαθητών όσο και των υπολοίπων επισκεπτών που θέλησαν να γνωρίσουν από κοντά το Ίδρυμά μας.

    Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά το προσωπικό των Σχολών και των υπηρεσιών του Πολυτεχνείου Κρήτης, τις επιτροπές προβολής κάθε Σχολής και το Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων. Παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις σας, εργάστηκατε ακούραστα και συμβάλλατε στην πραγματοποίηση αυτής της σημαντικής για το Ίδρυμα εκδήλωσης.

    Τέλος, το Πολυτεχνείο Κρήτης ευχαριστεί τους εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, που ήταν παρόντες σε όλη την Πολυτεχνειούπολη με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, καθώς επίσης και τις εταιρείες ΑΦΟΙ ΧΙΩΤΑΚΗ Α.Β.Ε.Ε. και ΚΑΚΤΟΥΣ για τις χορηγίες τους.

    Επισκεφθείτε τη Photo Gallery της Ανοικτής Ημέρας: http://www.tuc.gr/6542.html?&L=0


    Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012