Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

ΣΧΟΛΗ ΑΡΜΗΧ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη συμβασιούχων

  • Συντάχθηκε 05-02-2016 12:50 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
    ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2015-16

    Η Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης, προκειμένου να καλύψει εκπαιδευτικές ανάγκες για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015-16, πρόκειται να προσλάβει διδακτικό και εργαστηριακό προσωπικό, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (π.Δ.407/80), για την διδασκαλία μαθημάτων και την εκτέλεση εργαστηριακού έργου.
    Για την διδασκαλία μαθημάτων απαιτείται κατοχή διδακτορικού διπλώματος με εξαίρεση των συνθετικών μαθημάτων. Θα προσληφθούν άτομα με ερευνητική, επαγγελματική και αποδεδειγμένη διδακτική εμπειρία στα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα:
    • Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός
    • Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός με ψηφιακές τεχνολογίες
    Για την εκτέλεση εργαστηριακού έργου θα προσληφθεί άτομο για κάλυψη των εργαστηριακών αναγκών στο μάθημα «Φθορά &Συντήρηση Δομικών Υλικών-Μνημείων &Αρχιτεκτονικών Επιφανειών (8ο εξάμηνο)».
    Oι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν σχετικό με το αντικείμενο εργασίας Πτυχίο Α.Ε.Ι. ή Δίπλωμα Μηχανικού Α.Ε.Ι. και ΜΔΕ ή Διδακτορικό, καθώς και αποδεδειγμένη εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο του συγκεκριμένου μαθήματος.
    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις και βιογραφικό σημείωμα, από τη Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 μέχρι τη Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 στη Γραμματεία της Σχολής (κτίριο Κ4, Πολυτεχνειούπολη), είτε ηλεκτρονικά στην δ/νση secretary_arch@lists.tuc.gr.
    Οι ανωτέρω προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν εφόσον υπάρξει έγκριση/διάθεση των αντίστοιχων πιστώσεων.


    Ο Κοσμήτορας της Σχολής
    Καθηγητής Κων/νος Προβιδάκης

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012