Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

ΜΗΧΟΠ, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Γεωτεχνολογία και Περιβάλλον», Προκηρυξη

  • Συντάχθηκε 01-02-2016 14:20 από Nikolaos Kallithrakas-Kontos Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: nkallithrakas<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 01-02-2016 14:24

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΗΧΟΠ.
    Η Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης δέχεται αιτήσεις εισαγωγής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Γεωτεχνολογία και Περιβάλλον»
    http://www.mred.tuc.gr/5614.html

    Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί διπλωματούχοι Πολυτεχνικών Σχολών και πτυχιούχοι Σχολών θετικών Επιστημών συναφούς γνωστικού αντικειμένου. Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την απονομή του Μ.Δ.Ε. είναι δύο (2) εξάμηνα ενώ ο αριθμός εισακτέων ορίζεται κατ’ ανώτατο όριο σε δεκαπέντε (15) υποψηφίους. Η επιλογή των μεταπτυχιακών φοιτητών γίνεται με βάση τις επιδόσεις τους στις σπουδές και την τυχόν ερευνητική δραστηριότητά τους. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέχρι και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016 στη διεύθυνση grammateia<στο>mred.tuc[dot]gr (Γραμματεία της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων) την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά όπως αναφέρονται αναλυτικά στην τρέχουσα προκήρυξη για το ΠΜΣ "Γεωτεχνολογία και Περιβάλλον".

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012