Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Oμάδα εργασίας Αναφορά στον Ελ/Le Corbusier ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  • Συντάχθηκε 19-12-2015 20:32 από Amalia Kotsaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: akotsaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΑΡΜΗΧ.
    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
    για συμμετοχή σε ομάδα εργασίας Αναφορά στον Ελ/Le Corbusier

    Με τη συγκυρία των 50 χρόνων από τον θάνατο του Le Corbusier οργανώνεται δέσμη εκδηλώσεων και άλλων δράσεων με γενικό τίτλο Αναφορά στον Ελ/Le Corbusier. http://lecorbusier.arch.ntua.gr/
    Οι εκδηλώσεις αυτές έχουν ήδη ξεκινήσει με μεγάλη επιτυχία από την Αθήνα. Την πρωτοβουλία για την οργάνωσή τους έχει η Σχολή Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ με τη στήριξη του Ιδρύματος Le Corbusier . Οι εκδηλώσεις συνδιοργανώνονται ή στηρίζονται στο σύνολο ή κατά περίπτωση από το Γαλλικό Ινστιτούτο, την Eλβετική Πρεσβεία, το Ελληνικό DOCOMOMO, και άλλους πολιτιστικούς φορείς.
    Την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2016 οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν στα Χανιά σε συνδιοργάνωση με το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου όπου και θα ολοκληρωθούν.
    Η δέσμη εκδηλώσεων στα Χανιά θα περιλάβει εκθέσεις, ημερίδες, workshop, αναγνώσεις, μουσική εκδήλωση κλπ
    Το Εργαστήριο Ιστορίας & Θεωρίας της Αρχιτεκτονικής (υπεύθυνη: Αμαλία Κωτσάκη) της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πολυτεχνείου Κρήτης σε συνεργασία με το Εργαστήριο Προπλασμάτων και Τεχνολογικών εφαρμογών (υπεύθυνος: Αλέξανδρος Βαζάκας) θα έχουν ενεργό και σημαντική συμμετοχή στην οργάνωση των παραπάνω εκδηλώσεων στα Χανιά.

    Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε τους φοιτητές/τριες της Αρχιτεκτονικής Σχολής Χανίων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην ομάδα εργασίας «Αναφορά στον Ελ/ Le Corbusier” να το δηλώσουν έως 10 Ιανουαρίου 2016 στην κ. Αλεξάνδρα Κουρουτάκη, επιστημονική συνεργάτιδα του Εργαστηρίου Ιστορίας και Θεωρίας Αρχιτεκτονικής, ( γραφείο Αμαλίας Κωτσάκη, Κτήριο Κ4, καθημερινά 8.30-13.30 ή μέσω mail kouroutaki@gmail.com).
    Η συγκεκριμένη ομάδα εργασίας θα έχει ενεργό συμμετοχή στο σχεδιασμό και στη διοργάνωση των παραπάνω εκδηλώσεων (σχεδιασμός εντύπων, σχεδιασμός έκθεσης, κατασκευές κλπ)
    Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα περιλαμβάνει απλή αίτηση, και σύντομο βιογραφικό σημείωμα όπου θα αναφέρονται οι γνώσεις ΗΥ, τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα του φοιτητή (π.χ. grapfic design, κατασκευή, κ.λ.π.), καθώς και οι ξένες γλώσσες. Η γνώση της γαλλικής γλώσσας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα λόγω συνεργασίας με γαλλικούς φορείς.

    Για το Εργαστήριο Ιστορίας & Θεωρίας της Αρχιτεκτονικής
    Αμαλία Κωτσάκη
    Για το Εργαστήριο Προπλασμάτων και Τεχνολογικών εφαρμογών
    Αλέξανδρος Βαζάκας

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012