Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Εξετάσεις εργαστηρίου Φυσικής Ι (ΜΗΠΕΡ)

  • Συντάχθηκε 07-12-2015 11:05 από Theodoros Glytsos Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: tglytsos<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΗΠΕΡ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΠΕΡ
    Οι εξετάσεις του εργαστηρίου Φυσικής Ι (ΜΗΠΕΡ) θα πραγματοποιηθούν στις 16/12/2015 στις 15:00 στις αίθουσες Γ2.1 και Γ2.2. Στις εξετάσεις έχουν δικαίωμα να προσέλθουν όλοι οι φοιτητές που έχουν παραδώσει αναφορές (στο τρέχων ή σε παλαιότερα ακαδημαϊκά έτη) και έχουν βαθμολογηθεί σε αυτές με προβιβάσιμο βαθμό (μέσος όρος βαθμολογίας αναφορών ≥5).
    Οι φοιτητές που θα εξεταστούν, θα πρέπει να έχουν υποχρεωτικά μαζί τους κομπιουτεράκι και χάρακα και εφόσον το επιθυμούν μολύβι-γόμα. Η οποιαδήποτε χρήση κινητού τηλεφώνου οδηγεί σε άμεσο μηδενισμό του εξεταζόμενου. Η εξέταση είναι ατομική και έχει διάρκεια 1,5 ώρες. Οι φοιτητές θα πρέπει να φέρουν κάποιο αποδεικτικό στοιχείο της ταυτότητας τους (αστυνομική ταυτότητα ή πάσο).
    Θα υπάρξει και επαναληπτική εξέταση αμέσως μετά το τέλος της εξεταστικής περιόδου του Ιανουαρίου, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Σε αυτή την εξέταση μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι φοιτητές ανεξάρτητα αν έχουν πάρει μέρος στην εξέταση της 16/12. Όσοι φοιτητές συμμετάσχουν στην δεύτερη εξέταση για βελτίωση της βαθμολογίας τους θα βαθμολογηθούν αποκλειστικά με το βαθμό της δεύτερης εξέτασης ανεξάρτητα από την πρώτη βαθμολογία. Δεν θα υπάρξει άλλη εξέταση εργαστηρίου (π.χ. το Σεπτέμβριο) το τρέχων ακαδημαϊκό έτος.
    Αν κάποιος φοιτητής λάβει προβιβάσιμο βαθμό στην εξέταση της θεωρίας του μαθήματος Φυσική Ι και δεν έχει μέχρι σήμερα ολοκληρώσει επιτυχώς τα εργαστήρια, θα πρέπει να λάβει υποχρεωτικά προβιβάσιμο βαθμό σε μία από τις δύο εξετάσεις του εργαστηρίου για να κατοχυρωθεί ο βαθμός του.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012