Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Σύγχρονη Θεωρία Ελέγχου, Α. Πουλιέζος

  • Συντάχθηκε 18-11-2015 16:26 από Anastasios Pouliezos Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: apouliezos<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 18-11-2015 20:03

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΠΔ.
    Στα πλαίσια της πρόσφατης δράσης "Κάλλιπος", η οποία χρηματοδότησε τη συγγραφή ηλεκτρονικών πανεπιστημιακών συγγραμμάτων, υλοποίησα το σύγγραμμα "Σύγχρονη Θεωρία Ελέγχου". Το σύγγραμμα αυτό, σε συνδυασμό με την έντυπη έκδοση "Περί Συστημάτων Ελέγχου" των Εκδόσεων Τζιόλα, καλύπτει όλη τη θεωρία της κλασσικής και σύγχρονης θεωρίας ελέγχου για μονομεταβλητά και πολυμεταβλητά συστήματα. Τα δύο αυτά συγγράμματα καλύπτουν επομένως, επαρκώς, την ύλη των μαθημάτων αυτομάτου ελέγχου που διδάσκεται σε ένα πρόγραμμα σπουδών μηχανικού.
    Το ηλεκτρονικό αυτό σύγγραμμα είναι διαθέσιμο δωρεάν από την ιστοσελίδα του αποθετηρίου της δράσης στη διεύθυνση: http://repository.kallipos.gr/handle/11419/105
    Περαιτέρω το σύγγραμμα θα καταχωρισθεί στη βάση "Εύδοξος" έτσι ώστε να μπορεί να προσφερθεί δωρεάν ως πανεπιστημιακό σύγγραμμα.
    Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να παροτρύνω τους συναδέλφους να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τη συγκεκριμένη δράση, καθώς θα ελαφρύνει κατά πολύ τον απαιτούμενο κρατικό προϋπολογισμό για τα συγγράμματα.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012