Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανακοίνωση Δυνατότητας Υποβολής Αίτησης για Μεταπτυχιακή Έρευνα Χρηματοδοτούμενη από το AXA Research Fund

  • Συντάχθηκε 18-11-2015 12:19 από Dionysios Christopoulos Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: dchristopoulos<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΜΗΧΟΠ.
    Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι μετά από τη διαδικασία πρώτου σταδίου (Αξιολόγηση Ιδρύματος) στην οποία συμμετείχε το Πολυτεχείο Κρητης, ο οργανισμός AXA Research Fund ανακοίνωσε σήμερα ότι το ΠΚ μπορεί να υποβάλει ιδρυματικά μία (1) αίτηση για χρηματοδότηση υποτροφίας βασικής έρευνας με διάρκεια 2 ετών για μεταδιδάκτορα ερευνητή. Τα ερευνητικά πεδία που είναι επιλέξιμα είναι: Περιβάλλον/Οικολογία, Γεωεπιστήμες και Μαθηματικά. Τα κριτήρια αξιολόγησης και οι θεματικές ενότητες που είναι επιλέξιμες περιγράφονται στον οδηγό χρηματοδότησης που βρίσκεται στη διαδικτυακή θέση:
    https://www.axa-research.org/sites/dev/files/A-Howtoobtain-Modus/Modus_Operandi_PDF_2016_FINAL.pdf
    Οι σχετικές προθεσμίες για την υποβολή προτάσεων είναι αναρτημένες στον σύνδεσμο: https://www.axa-research.org/post-doctoral-fellowships στην παράγραφο key dates.

    Καλούμε τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση με (1) βιογραφικό σημείωμα (2) σύντομη (έως μία σελίδα) περίληψη της προτεινόμενης μεταδιδακτορικής έρευνας και (3) αιτιολόγηση της σύνδεσης της έρευνας με τους στόχους του AXA Research Fund σύμφωνα με τον οδηγό χρηματοδότησης (βλ. παραπάνω). Λάβετε υπόψη ότι οι υποτροφίες AXA είναι άκρως ανταγωνιστικές και το περιεχόμενο της προτεινόμενης έρευνας πρέπει να εμπίπτει στις περιοχές ενδιαφέροντος όπως αυτές ορίζονται στον οδηγό χρηματοδότησης έρευνας.

    Τα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλούν στην κα. Ζίνα Τζομπανάκη (Πρυτανεία) μέχρι τις 27 Νοεμβρίου 2015. Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν από Επιτροπή αξιολόγησης του Πολυτεχνείου Κρήτης που θα οριστεί μετά την κατάθεση των αιτήσεων προς αποφυγήν σύγκρουσης συμφερόντων. Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης θα ανακοινωθούν μέχρι την 3η Δεκεμβρίου 2015, και η επιλογή του ΠΚ θα αναρτηθεί στην πλατφόρμα της AXA μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου 2015. Αν η αίτηση που θα επιλεγεί για να υποβληθεί από το ΠΚ κριθεί επιτυχής στο δεύτερο στάδιο αξιολόγησης από το AXA Research Fund, η πλήρης αίτηση θα πρέπει να υποβληθεί μέχρι τις 21 Μαρτίου 2016 για το στάδιο της πλήρους αξιολόγησης.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012