Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Δηλώσεις Συγγραμμάτων Χειμερινού Εξαμήνου Ακ. Έτους 2015-16

  • Συντάχθηκε 19-10-2015 15:49 από Agapi Mavraki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: amavraki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΕΤΕΠ ΜΠΔ.
    Σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, οι δηλώσεις των συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015, ενώ η παραλαβή τους θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016.

    Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση συγγραμμάτων μέσω της διεύθυνσης http://eudoxus.gr/StudentBookSelection και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.
    Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας τόσο οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών, όσο και αυτοί που είναι ήδη κάτοχοι πτυχίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

    Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή απορίες μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών του Ευδόξου (http://eudoxus.gr/OnlineReport.aspx).



© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012