Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Εργαστήριο - Σχεδιασμός Περιβαλλοντικών Συστημάτων με χρήση Η/Υ (1ο εξάμηνο ΜΗΠΕΡ)

  • Συντάχθηκε 01-10-2015 13:48 από Nektarios Kourgialas Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: nkourgialas<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: συμβασιούχος ΜΗΠΕΡ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΠΕΡ, 407 ΜΗΠΕΡ
    Προς διευκόλυνση των πρωτοετών φοιτητών, στα πλαίσια των Εργαστηρίων του μαθήματος Σχεδιασμός Περιβαλλοντικών Συστημάτων με χρήση Η/Υ (1ο εξάμηνο – [ΜΠ 133]), περιγράφεται παρακάτω η διαδικασία εγγραφής στο e-class.
    Οι φοιτητές με τους κωδικούς του e-class, που ήδη έχουν προμηθευτεί, μπαίνουν στην πλατφόρμα e-class όπου και εισέρχονται στο μάθημα Σχεδιασμός Περιβαλλοντικών Συστημάτων με χρήση Η/Υ. Στη συνέχεια, και στο αριστερό μέρος της πλατφόρμας, υπάρχει η επιλογή «ομάδες χρηστών» αφού εισέλθουν σε αυτή βλέπουν τον πίνακα με τις 4 ομάδες και ώρες του εργαστηρίου. Στη τρίτη στήλη του συγκεκριμένου πίνακα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής σε ομάδα.

    Ενημερώνονται επίσης οι φοιτητές ότι η διαδικασία εγγραφής θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 8/10/2015 οπότε και θα ανακοινωθούν τα ονόματα για κάθε μια ομάδα.

    Η έναρξη των εργαστηριών θα γίνει την Παρασκευή 9/10/2015, σύμφωνα με τις ομάδες και ώρες που έχουν ανακοινωθεί, στην αίθουσα ΑΒ του μηχανογραφικού κέντρου (κτίριο Κ2)

    Δρ. Κουργιαλάς Νεκτάριος

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012