Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

ΜΗΧΟΠ 1ο ΕΤΟΣ, Εγγραφές Εργαστηρίου Φυσικής Ι

  • Συντάχθηκε 24-09-2015 14:16 από Ioannis Kanakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ikanakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΕΤΕΠ ΜΗΠΕΡ.
    Εργαστήριο Φυσικής Ι:
    Εγγραφές φοιτητών Σχολής ΜΗΧΟΠ

    Οι εγγραφές στο Εργαστήριο Φυσικής Ι για τους φοιτητές/τριες της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (ΜΗΧΟΠ) θα πραγματοποιηθούν
    από την
    Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015
    έως και την
    Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015
    Οι εγγραφές θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω εγγραφής στο σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών μαθημάτων «eClass» του Πολυτεχνείου Κρήτης ακολουθώντας τον σύνδεσμο:
    https://www.eclass.tuc.gr/
    Η ηλεκτρονική σας εγγραφή θα μπορεί να πραγματοποιηθεί με την προϋπόθεση ότι θα έχετε προμηθευτεί τον κωδικό σας από το μηχανογραφικό κέντρο αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας ως Α΄ετείς στην Γραμματεία της Σχολής. Οδηγίες για την ηλεκτρονική σας εγγραφή δίνονται παρακάτω.
    Τα εργαστήρια Φυσικής θα αρχίσουν την Εβδομάδα 5-9 Οκτωβρίου 2015 και θα διεξαχθούν σε 3 τμήματα (βλέπε και επισυναπτόμενο πίνακα). Κάθε φοιτήτρια/φοιτητής πρέπει να γραφτεί σε ένα και μόνο τμήμα.
    Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσουν οι φοιτήτριες/φοιτητές στην επιλογή του τμήματος έτσι ώστε όπου υπάρχει ταυτόχρονα στο πρόγραμμα και άλλο εργαστήριο που πρέπει να εγγραφούν να μην συμπίπτουν οι ώρες, δηλαδή να μην δηλώσουν την ίδια μέρα και ώρα δυο εργαστήρια ταυτόχρονα (αν χρειάζεστε διευκρινήσεις μπορείτε να πάρετε από τους υπεύθυνους των εργαστηρίων). Από την στιγμή που θα πραγματοποιηθεί η εγγραφή ενός φοιτητή δεν επιτρέπεται η αλλαγή του τμήματος παρά μόνο για σοβαρότατο λόγο και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις και επιτραπεί από τους υπεύθυνους των εργαστηρίων. Οι φοιτήτριες /φοιτητές θα πρέπει να φροντίσουν για την όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη εγγραφή τους στο εργαστήριο.
    Τα Εργαστήρια Φυσικής Ι, ξεκινάνε από την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 και ο κάθε φοιτητής/τρια έρχεται την ημέρα και ώρα που έχει δηλώσει.
    Βήματα για την ηλεκτρονική εγγραφή στο μάθημα και στο εργαστήριο:
    1) Στην αρχική σελίδα, από το μενού επιλογών «Βασικές Επιλογές» (στην αριστερή στήλη) επιλέγουμε «Εγγραφή Χρήστη»
    2) Στην σελίδα εγγραφής χρήστη, επιλέγουμε από την κατηγορία χρήστη «Εκπαιδευόμενου»: «Πιστοποίηση μέσω LDAP» και βάζουμε τα στοιχεία μας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εγγραφή των χρηστών στο eClass γίνεται ΜΟΝΟ με τον λογαριασμό e-υπηρεσιών (πχ email, Μηχανογραφικό, κτλ) του Πολυτεχνείου Κρήτης που σας δίνεται κατά την εγγραφή σας στις υπηρεσίες αυτές.
    3) Στην συνέχεια θα πρέπει να αποσυνδεθείτε και να συνδεθείτε ξανά στην πλατφόρμα
    4) Από το μενού επιλογών της αρχικής σελίδας επιλέγουμε «Κατάλογος μαθημάτων»
    5) Στην επιλογή Τμήματος-Σχολής επιλέγουμε «Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (MHΧOP)» και το μάθημα: «Εργαστήρια Φυσικής Ι, ΜΗΧΟΠ»με διδάσκοντες τους Ιωάννη Κανάκης, Νίκος Σπανουδάκης και Στέλιος Σφακιωτάκης, τσεκάροντας το κουτάκι δίπλα (αριστερά) στο μάθημα. Μόλις τσεκάρετε το μάθημα έχετε εγγραφεί (δεν απαιτείται επιπλέον επιβεβαίωση).
    6) Εφόσον έχετε πλέον εγγραφεί στο μάθημα, επιστρέφετε στην αρχική σελίδα του προσωπικού σας χαρτοφυλακίου, επιλέγετε το συγκεκριμένο μάθημα από την αρχική σελίδα και εισέρχεστε σε αυτό.
    7) Από το μενού επιλογών του μαθήματος (στην αριστερή στήλη), επιλέγετε «Ομάδες Χρηστών» και εγγράφεστε στο εργαστηριακό τμήμα της επιλογής σας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επιλογή σας, διότι: α) Η εγγραφή μπορεί να γίνει σε ένα (1) και μόνο εργαστηριακό τμήμα, β) υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων και γ) οι ώρες που δηλώνετε πρέπει να μην συμπίπτουν με κάποιο άλλο εργαστήριο που έχετε δηλώσει ήδη.
    icon_cool.gif Σε περίπτωση λανθασμένης επιλογής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους του εργαστηρίου στα e-mail: ikanakis@isc.tuc.gr, ssfakiot<στο>mred.tuc[dot]gr

    Οι διδάσκοντες του Εργαστηρίου Φυσικής Ι Σχολής ΜΗΧΟΠ

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012