Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Εγγραφές στα εργαστήρια Αντοχής Υλικών - 3ο εξάμηνο ΜΗΠΕΡ+ΜΗΧΟΠ+ΜΠΔ

  • Συντάχθηκε 22-09-2015 15:48 από Konstantinos Providakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: kprovidakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΑΡΜΗΧ.
    Οι εγγραφές στο Εργαστήριο ΑΝΤΟΧΗΣ ΥΛΙΚΩΝ (κωδικός μαθήματος ΜΗΧ 201) του 3ου εξαμήνου των φοιτητών των Σχολών ΜΗΠΕΡ + ΜΗΧΟΠ + ΜΠΔ για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαικού έτους 2015-2016 ξεκίνησαν και γίνονται μόνο μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του μαθήματος στο Eclass στο menu ΟΜΑΔΕΣ ΧΡΗΣΤΩΝ μέχρι και την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015. Η εγγραφή στο εργαστήριο επιτυγχάνεται με την επιλογή μίας και μόνο από τις διαθέσιμες και ελεύθερες προς εγγραφή εργαστηριακές ομάδες. Ο κάθε φοιτητής μπορεί να γραφτεί σε μία μόνο εργαστηριακή ομάδα.

    Η επιλογή της εργαστηριακής ομάδας είναι ελεύθερη για κάθε φοιτητή σύμφωνα όμως με το ωρολόγιο πρόγραμμα των εργαστηριακών ομάδων για όλες τις Σχολές που έχει αναρτηθεί επίσης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του μαθήματος στο Eclass και συγκεκριμένα στο menu > ΕΓΓΡΑΦΑ > ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ > ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 2015-2016.

    Οποιαδήποτε διόρθωση/αλλαγή στην ηλεκτρονική εγγραφή στις εργαστηριακές ομάδες είναι δυνατή μόνο μετά από επικοινωνία στο email : cpprov@mred.tuc.gr. Μετά το τέλος των εγγραφών την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015 ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ στις εργαστηριακές ομάδες.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012