Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Εξέταση Σεπτεμβρίου Εργαστηρίου Φυσικής Ι Ακαδ.ετους 2014-15 – Σχολών ΜΗΧΟΠ-ΜΗΠΕΡ

  • Συντάχθηκε 27-08-2015 15:23 από Ioannis Kanakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ikanakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΕΤΕΠ ΜΗΠΕΡ.
    ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ Ι ΑΚΑΔ.ΕΤΟΥΣ
    2014-15 – ΣΧΟΛΩΝ ΜΗΧΟΠ-ΜΗΠΕΡ

    Χανιά 27 Αυγούστου 2015

    Ανακοινώνεται ότι η επαναληπτική γραπτή εξέταση του Εργαστηρίου Φυσικής Ι για τους φοιτητές των Σχολών ΜΗΧΟΠ και ΜΗΠΕΡ θα διεξαχθεί την Δευτέρα 07 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 08:30-10:00 στις αίθουσες Γ2.1,Γ2.2.

    Δικαίωμα συμμετοχής στην εξέταση έχουν:
    Α) Όλοι/ες οι φοιτητές/τριες του 1ου έτους και παλαιότερων ετών που παρακολούθησαν το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2014-15 το Εργαστήριο και έχουν ολοκληρώσει όλα τα πειράματα του προγράμματος.

    Β) Όλοι οι φοιτητές/τριες παλαιότερων ετών που είχαν παρακολουθήσει επιτυχώς όλα πειράματα των εργαστηριών Φυσικής Ι, αλλά δεν είχαν προβιβάσιμο τελικό βαθμό. Βασική προϋπόθεση για να συμμετέχουν στην εξέταση είναι να έχουν δηλώσει το μάθημα της Φυσικής Ι .

    Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι στο eClass στην κατηγορία: «Έγγραφα/ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ» υπάρχει ήδη το αρχείο με τις οδηγίες για την τελική εξέταση του εργαστηρίου .



    Οι εργαστηριακοί διδάσκοντες του
    Εργαστηρίου Φυσικής Ι των σχολών ΜΗΧΟΠ-ΜΗΠΕΡ

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012