Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Διάλεξη για την Ινδική Αρχιτεκτονική από τους καθηγητές Α. Bandyopadhyay και D. Sanyal του National Institute of Technology Raipur

  • Συντάχθηκε 03-06-2015 10:10 από Konstantinos-Alketas Ouggrinis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: kouggrinis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΑΡΜΗΧ.
    Στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος της Σχολης Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης θα πραγματοποιηθούν δύο διαλεξεις με θεματική την Ινδική Αρχιτεκτονική.

    Καλεσμένοι της Σχολής είναι ο κοσμήτορας του Τμήματος Αρχιτεκτονικής του National Institute of Technology Raipur, καθηγητής Abir Bandyopadhyay (http://www.nitrr.ac.in/viewdetails.php?q=arch.abandyopadhyay) και από το ίδιο Τμήμα, ο καθηγητής Debashis Sanyal (http://www.nitrr.ac.in/viewdetails.php?q=arch.dsanyal).

    Τα ερευνητικά πεδία του Dr. Abir Bandyopadhyay είναι η Ιστορία της Αρχιτεκτονικής, η Αποκατάσταση Μνημείων, ο Πολεοδομικός Σχεδιασμός και η Ανάλυση του Space Syntax.
    Η ομιλία του έχει θέμα "Architecture of India: Glimpses of History"

    Τα ερευνητικά πεδία του Debashis Sanyal είναι Ενεργειακά Αποδοτικά Κτίρια, Κοινωνική Κατοίκηση, Ευφυή Ψηλά Κτίρια και Ποιότητα Εσωτερικών Χώρων.
    Η ομιλία του έχει θέμα "Study of Self Sufficient Housing as Sustainable Humane Habitats"

    Οι διαλέξεις θα γίνουν την Πέμπτη 4 Ιουνίου, στις 17.00, στο αμφιθέατρο Γ 2.1 στα "γαλάζια" κτίρια.

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012