Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Πρόγραμμα “ΕΔΩ” του Nescafe

  • Συντάχθηκε 27-04-2015 10:50 από Ifigeneia Pologiorgi Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ipologiorgi<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΗΜΜΥ
    Με το πρόγραμμα «ΕΔΩ» ο Nescafé προσφέρει σε νέους 18-35 ετών, απόφοιτους ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης, προκειμένου να αποκτήσουν θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις και πιστοποιήσεις που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας και να βρουν πιο εύκολα μια εργασία που να τους ικανοποιεί, στην Ελλάδα. Στόχος του προγράμματος είναι η κατάρτιση 200 νέων σε επαγγέλματα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της Εθνικής οικονομίας, ώστε να παραμείνουν στην Ελλάδα και να αξιοποιήσουν τις δεξιότητες και δυνατότητές τους στη χώρα μας.

    Η κατάρτιση πραγματοποιείται από το Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης & Κατάρτισης (Ι.Β.ΕΠ.Ε.-ΣΕΒ), που αποτελεί τον εκπαιδευτικό βραχίονας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών και προσφέρει με ιδιαίτερη επιτυχία και για περισσότερα από 30 χρόνια καινοτόμα και στοχευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα.

    Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Μάιο του 2015 και θα διαρκέσει μέχρι περίπου το τέλος του 2015 με στόχο να εκπαιδευτούν 200 άτομα. Λεπτομερές πρόγραμμα μαθημάτων θα ανακοινωθεί μετά την υποβολή των αιτήσεων.

    Αναλυτικότερα

    Καταληκτική Ημερομηνία: Πέμπτη, Απρίλιος 30, 2015

    Εκ μέρους του Γραφείου Διασύνδεσης

    Ιφιγένεια Πολογιώργη
    Υπεύθυνη Πληροφόρησης & Εξυπηρέτησης φοιτητών
    Τηλ:2821037330

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012