Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

  • Όλες οι κατηγορίες
  • Ενδοπολυτεχνικές Ανακοινώσεις και Συζητήσεις
  • Ακαδημαϊκές Ανακοινώσεις
  • Μία (1) Μεταπτυχιακή ή Διδακτορική Υποτροφία σε καταγόμενο από την Ναύπακτο, Ίδρυμα Υποτροφιών Λεωνίδα Χαραλάμπους - Κολοκυθά (2015-2016)

Μία (1) Μεταπτυχιακή ή Διδακτορική Υποτροφία σε καταγόμενο από την Ναύπακτο, Ίδρυμα Υποτροφιών Λεωνίδα Χαραλάμπους - Κολοκυθά (2015-2016)

  • Συντάχθηκε 17-04-2015 13:47 από Ifigeneia Pologiorgi Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ipologiorgi<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΗΜΜΥ
    Το Ίδρυμα Υποτροφιών ΛΕΩΝΙΔΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ – ΚΟΛΟΚΥΘΑ, θα χορηγήσει σύμφωνα με το άρθρο 2 του Καταστατικού του μια υποτροφία για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 σε ταλαντούχο νέο ή νέα που κατάγεται από την γενέτειρα του Ιδρυτή, την Ναύπακτο, Χριστιανό/η Ορθόδοξο το Θρήσκευμα, με εξαιρετική επίδοση στα γράμματα και το ήθος, για την συνέχιση των σπουδών του/της σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αλλοδαπής, αναγνωρισμένο και ισότιμο των Ελληνικών Α.Ε.Ι.

    Οι υποψήφιοι υπότροφοι πρέπει να έχουν βαθμό πτυχίου ΑΕΙ, Ελληνικού ή ισοτίμου, της Aλλοδαπής, τουλάχιστον 7,00 (επτά) και ηλικία έως 36 ετών.

    Οι υποψήφιοι που πληρούν τους ως άνω όρους και που ενδιαφέρονται για την λήψη υποτροφίας πρέπει να υποβάλλουν, εντός προθεσμίας 45 ημερών από την τελευταία δημοσίευση της προκήρυξης αυτής, σε ημερήσια εφημερίδα πανελλήνιας κυκλοφορίας, αίτηση προς το Δ.Σ. του Ιδρύματος (Ταχ. Δ/νση: Τζαβέλα 23 – Ναύπακτος 30300).

    Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στον ακόλουθο σύνδεσμο

    Καταληκτική Ημερομηνία: Κυριακή, Μάιος 10, 2015

    Εκ μέρους του Γραφείου Διασύνδεσης

    Ιφιγένεια Πολογιώργη
    Υπεύθυνη Πληροφόρησης & Εξυπηρέτησης φοιτητών
    Τηλ:2821037330

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012