Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

ΜΗΠΕΡ 1ο ΕΞΑΜΗΝΟ -«Εισαγωγή στην Επιστήμη του Μηχανικού Περιβάλλοντος»

  • Συντάχθηκε 08-10-2010 13:15 από Ioannis Kanakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ikanakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΕΤΕΠ ΜΗΠΕΡ.
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    για το μάθημα 1ου εξαμήνου ΜΗΠΕΡ
    «Εισαγωγή στην Επιστήμη του Μηχανικού Περιβάλλοντος»

    Το μάθημα «Εισαγωγή στην Επιστήμη του Μηχανικού Περιβάλλοντος» έχει ξεκινήσει εδώ και 3 εβδομάδες. Για την επόμενη εβδομάδα όλοι οι φοιτητές ενημερώνονται για τα παρακάτω:
    1. Όσοι φοιτητές δεν έχουν ακόμα επιλέξει project θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου να επιλέξουν ένα από τα projects του μαθήματος γράφοντας το όνομα τους (μέγιστος αριθμός φοιτητών για κάθε project πέντε 5)στην κατάσταση με τους τίτλους των projects που είναι αναρτημένη έξω από το γραφείο του κ. Τσούτσου.(περισσότερες πληροφορίες Ιωάννης Κανάκης : e-mail address : ikanakis@isc.tuc.gr). Σε περίπτωση που κάποιος φοιτητής δεν εγγραφεί μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία δεν θα μπορεί να βαθμολογηθεί στο συγκεκριμένο μάθημα για αυτή την ακαδημαϊκή χρονιά.
    2. Η παρουσίαση στην βιβλιοθήκη που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010 αναβάλλεται λόγω απρόοπτου σοβαρού προβλήματος της υπευθύνου της βιβλιοθήκης. Η παρουσίαση θα γίνει την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010 (θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες). Ως εκ τούτου το μάθημα της Τρίτης 12 Οκτωβρίου 2010 θα γίνει κανονικά στην αίθουσα Μ5002.
    3. Καλούνται όλοι οι φοιτητές που δεν γράφτηκαν ακόμη να εγγραφούν στον ιστότοπο του μαθήματος στο e-class.

    Εκ μέρους του Εργαστηρίου Ανανεώσιμων και Βιώσιμων Ενεργειακών Συστημάτων
    Ιωάννης Κανάκης




© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012