Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

16ο Θερινό Σχολείο Τρέντο: 'Inequality and Distribution' | 15-25 Ιουνίου 2015

  • Συντάχθηκε 24-03-2015 14:57 από Ifigeneia Pologiorgi Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ipologiorgi<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΗΜΜΥ
    Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση έχοντας αναλάβει τη στήριξη του 16ου θερινού σχολείου με τίτλο ‘Inequality and Distribution’ το οποίο διοργανώνεται στην Ιταλία στις 15-25 Ιουνίου 2015 από το Τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου του Τρέντο, έχει εξασφαλίσει 2 θέσεις για Έλληνες διδακτορικούς, μετα-διδακτορικούς και νέους ερευνητές στα πεδία των μακροοικονομικών και των χρηματοοικονομικών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαλέξεις από σημαντικούς επιστήμονες από όλον τον κόσμο όπως ενδεικτικά οι Martin Guzman από το Columbia University GSB, Daniel Heymann από το Πανεπιστήμιο του Buenos Aires, Fabrizio Zilibotti από το Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης κ.α. επάνω σε θέματα που άπτονται των οικονομικών ανισοτήτων.

    Συνημμένη μπορείτε να βρείτε τη σχετική ανακοίνωση για το Θερινό Σχολείο.

    Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 23 Απριλίου 2015 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 4 Μάιου 2015. Επιπλέον διαθέσιμες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο Σχετικό Σύνδεσμο.

    Εκ μέρους του Γραφείου Διασύνδεσης

    Ιφιγένεια Πολογιώργη
    Υπεύθυνη Πληροφόρησης & Εξυπηρέτησης φοιτητών
    Τηλ:2821037330

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012