Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Εκπαιδευτική Άσκηση Υπαίθρου 4ο Εξάμηνο Σχολής Μηχ.Ο.Π. (Χανιά - Ρέθυμνο - Σπήλι - Αγία Γαλήνη)

  • Συντάχθηκε 24-03-2015 13:47 από Georgios Triantafyllou Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: gtriantafyllou<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΗΧΟΠ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος προπτυχιακός ΜΗΧΟΠ, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΧΟΠ
    Η μονοήμερη εκπαιδευτική άσκηση υπαίθρου στα πλαίσια του μαθήματος ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΙΙ του 4ου εξαμήνου της Σχολής Μηχ. Ο. Π., θα πραγματοποιηθεί κανονικά όπως είχε ανακοινωθεί και σε προγενέστερο μήνυμα στις 28 / 3 / 2015 ημέρα Σάββατο.


    Η αναχώρηση θα γίνει το πρωί του Σαββάτου και ώρα 07:45 από τα κτίρια της Σχολής Μηχ.Ο.Π. (μπροστά στη στάση) και 08:15 από την Αγορά στο κέντρο των Χανίων. Παρακαλούνται όπως οι φοιτητές είναι συνεπείς με το πρόγραμμα αναχώρησης. Επίσης να λάβουν μέριμνα για τον απαραίτητο εξοπλισμό για τον οποίο και έχουν ενημερωθεί ότι πρέπει να έχουν μαζί τους και ειδικά για κατοχή αδιάβροχου ή/και ομπρέλας λόγω του αναμενόμενου άστατου καιρού.

    Φοιτητές οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και για οποιοδήποτε λόγο δεν θα μπορέσουν να προσέλθουν, παρακαλούνται όπως το δηλώσουν σχετικά στον κ. Τριανταφύλλου.
    Τηλ επικ. 2821037706 & 6972335385. email: gtriant<στο>mred.tuc[dot]gr

    Εκ του Εργαστηρίου Πετρολογίας,

    Δρ. Γ. Τριανταφύλλου

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012