Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ Α. ΠΑΝΤΙΝΑΚΗ - ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

  • Συντάχθηκε 06-10-2010 17:36 από Apostolos Pantinakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: apantinakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: σύνταξη/αποχώρηση ΔΕΠ ΗΜΜΥ.
    1. Σήμερα Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010 άρχισε η διανομή των συγγραμμάτων Φυσικής Α. Παντινάκη.
    Το ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ βρίσκεται στο χώρο εξάσκησης Φυσικής (Μουσείο ΜηχΟΠ, 1ος όροφος), όπου έχει αναρτηθεί και σχετική ανακοίνωση.
    Οι ώρες διανομής είναι ΔΕΥ - ΤΕΤ - ΠΑΡ 13.00 - 14.00.

    2. Για την επιλογή συγγραμμάτων αναφέρω διευκρινιστικά τα παρακάτω :

    • Ο φοιτητής αφού εξετάσει τις πληροφορίες (πχ εξώφυλλο, οπισθόφυλλο, περιεχόμενα) για τα βιβλία που περιέχει κάθε επιλογή συγγραμμάτων του μαθήματος στον ΕΥΔΟΞΟ (πχ επιλογή 1 , επιλογή 2, κλπ) καταλήγει σε ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ, της αρεσκείας του, την πλέον κατάλληλη, που του προσφέρει και τα περισσότερα.

    • ΟΛΑ μαζί τα βιβλία της επιλογής αυτής μετράνε σαν ΕΝΑ σύγγραμμα, το σύγγραμμα του μαθήματος.

    • Συνολικά ο αριθμός των ΕΠΙΛΟΓΩΝ (και όχι ο αριθμός των βιβλίων που περιέχουν) είναι ίσος με τον απαιτούμενο προς λήψη του πτυχίου αριθμό μαθημάτων (δηλ δεν μπορεί να τον υπερβαίνει).

    • Ο παραπάνω περιορισμός αναφέρεται στους φοιτητές που εγγράφονται για πρώτη φορά από το 2008-09 και στο εξής (Νόμος 3748 ΦΕΚ29Α /19.2.2009 , άρθρο 19). Για παλαιότερους φοιτητές ισχύει το προηγούμενο καθεστώς. Έτσι το τρέχον Ακαδ. Έτος φοιτητές με έτη πρώτης εγγραφής 2005-06, 2006-7 και 2007-08 δικαιούνται νέο σύγγραμμα σε μάθημα που ξαναδηλώνουν φέτος, αν το σύγγραμμα, που είχαν παραλάβει στο παρελθόν, έχει αλλάξει τώρα και δεν περιλαμβάνεται στις επιλογές στον ΕΥΔΟΞΟ . Όσοι επιθυμούν να εξασκήσουν το δικαίωμα αυτό, αρκεί να εισάγουν στον ΕΥΔΟΞΟ τροποποιημένο τον αριθμό των μαθημάτων για τα οποία παρέλαβαν σύγγραμμα στο παρελθόν.

    Α. Παντινάκης, Επίκουρος Καθηγητής




© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012