Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Εργαστήριο Φυσικής ΙΙ (Μηχ Ο Π): Εναρξη εγγραφών

  • Συντάχθηκε 26-02-2015 13:52 από Artemis Kalliataki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: akalliataki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΕΤΕΠ ΜΠΔ.
    Οι Φοιτητές της Σχολής Μηχ.Ο.Π. έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στο Εργαστήριο Φυσικής ΙΙ από σήμερα, μέχρι και την Κυριακή 1/3/2015

    Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά, μέσω eclass, στο μάθημα της ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΙ και στην κατηγορία "Ομάδες χρηστών". Κάθε φοιτητής/τρια πρέπει να εγγραφεί σε μία μόνο από τις ομάδες που φαίνονται στο eclass που φέρουν αρχικά τον χαρακτηρισμό ΜΗΧ.Ο.Π., διαλέγοντας ημέρα και ώρα. Η κάθε ομάδα αποτελείται από 3 φοιτητές.

    Για τους φοιτητές που θα γραφτούν στις ομάδες Α, τα εργαστήρια θα ξεκινήσουν την εβδομάδα από 2 έως 7 Μαρτίου, ενώ οι φοιτητές που θα γραφτούν στις ομάδες Β, θα ξεκινήσουν την εβδομάδα από 9 έως 14 Μαρτίου.

    Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή στο εργαστήριο ΦΙΙ είναι η εγγραφή στο μάθημα της Φυσικής ΙΙ, το οποίο βρίσκεται στον κατάλογο των προπτυχιακών μαθημάτων του Γενικού Τμήματος, στο eclass (https://www.eclass.tuc.gr/modules/auth/courses.php?fc=29).

    Η 1η Εργαστηριακή άσκηση στην οποία θα πρέπει να έχουν προετοιμαστεί όλοι οι Φοιτητές/τριες είναι η Άσκηση 1 «Μελέτη παλμογράφου» από τις σημειώσεις «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΙ» που βρίσκεται στην κατηγορία «Έγγραφα» στο eclass, στο μάθημα της Φυσικής ΙΙ.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012