Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Βραβείο IELTS 2015

  • Συντάχθηκε 24-02-2015 11:13 από Ifigeneia Pologiorgi Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ipologiorgi<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΗΜΜΥ
    To Βραβείο IELTS 2015 του British Council έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει έναν μαθητή/μια μαθήτρια υψηλού επιπέδου που έχει κίνητρο να αναπτύξει την καριέρα του/της και που έχει την δυνατότητα να συνεισφέρει στην κοινωνία με όσα αποκόμισε από την εμπειρία των σπουδών του/της.

    Ο νικητής/τρια καλείται να δικτυωθεί μέσα στην κοινότητα IELTS και να μοιραστεί την εμπειρία του/της με άλλους υποψηφίους IELTS. Το Βραβείο IELTS 2015 είναι πλέον πραγματικότητα στην Ελλάδα, και προσφέρει την δυνατότητα σε ένα φοιτητή/μία φοιτήτρια να σπουδάσει στο εξωτερικό σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα της επιλογής του/της, σε ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το οποίο αποδέχεται το IELTS ως κριτήριο εισαγωγής.

    Το Βραβείο IELTS 2015 είναι αξίας 5.000 λίρες Αγγλίας (GBP) έως 10.000 λίρες Αγγλίας (GBP), ανάλογα με το ύψος των διδάκτρων του πανεπιστημίου φοίτησης και θα διατεθεί για να καλύψει δίδακτρα του ακαδημαϊκού προγράμματος που έχει επιλέξει ο σπουδαστής/η σπουδάστρια και καταβάλλεται απευθείας στο πανεπιστήμιο.

    Σχετικός σύνδεσμος

    Καταληκτική Ημερομηνία: Κυριακή, Μάιος 31, 2015

    Εκ μέρους του Γραφείου Διασύνδεσης
    Ιφιγένεια Πολογιώργη
    Υπεύθυνη Πληροφόρησης & Εξυπηρέτησης φοιτητών
    Τηλ:2821037330

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012