Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Εγγραφές Εργαστηρίων ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΙ για Φοιτητές/τριες Σχολής Μ.Π.Δ.

  • Συντάχθηκε 24-02-2015 10:40 από Panagiotis Petrakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: panpetrakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΕΔΙΠ ΜΠΔ.
    Οι εγγραφές στα Εργαστήρια Φυσικής για τους Φοιτητές/τριες Σχολής Μ.Π.Δ. έχουν ξεκινήσει και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 1/3/2015 στις 12.00 το βράδυ.

    Οι εγγραφές γίνονται μέσω eclass, στο μάθημα της ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΙ και στην κατηγορία «Ομάδες χρηστών». Κάθε φοιτητής/τρια πρέπει να εγγραφεί σε μία από τις ομάδες που φαίνονται στο eclass στην κατηγορία «Ομάδες χρηστών», διαλέγοντας ημέρα, ώρα και ομάδα. Κάθε ομάδα αποτελείται από 3 άτομα.

    Τα εργαστήρια θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα (2 έως 7 Μαρτίου) για τις ομάδες Α και την μεθεπόμενη εβδομάδα (9 έως 14 Μαρτίου) για τις ομάδες Β.

    Η 1η Εργαστηριακή άσκηση στην οποία θα πρέπει να έχουν προετοιμαστεί όλοι οι Φοιτητές/τριες είναι η Άσκηση 1 «Μελέτη παλμογράφου» από τις σημειώσεις «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΙ» που βρίσκεται στην κατηγορία «Έγγραφα» στο eclass, στο μάθημα της Φυσικής ΙΙ.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012