Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Εργαστήρια Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης - ΜΗΠΕΡ

  • Συντάχθηκε 24-02-2015 10:38 από Theodoros Glytsos Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: tglytsos<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΗΠΕΡ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΠΕΡ
    Υπενθυμίζεται ότι έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές στα Εργαστήρια Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης του 6ου εξαμήνου. Πιο συγκεκριμένα:
    Καλούνται οι φοιτητές του 6ου εξαμήνου, καθώς και οι φοιτητές μεγαλύτερων εξαμήνων που δεν έχουν παρακολουθήσει τις εργαστηριακές ασκήσεις σε προηγούμενα έτη να εγγραφούν στα εργαστήρια του μαθήματος «Ατμοσφαιρική Ρύπανση». Φοιτητές που έχουν παρακολουθήσει επιτυχώς τα εργαστήρια, αλλά δεν έχουν περάσει τη γραπτή εξέταση, θα δώσουν μόνο τις γραπτές εξετάσεις χωρίς να χρειάζεται παρακολούθηση ξανά των εργαστηριακών ασκήσεων.
    Στα πλαίσια του εργαστηρίου θα πραγματοποιηθούν 3 διαφορετικές ασκήσεις σε αυστηρά προκαθορισμένες ημερομηνίες. Οι εργασίες θα είναι ομαδικές και κάθε ομάδα φοιτητών μπορεί να περιλαμβάνει μέχρι τρία άτομα (Δεν θα γίνουν εξαιρέσεις όσον αφορά τον αριθμό των ατόμων και δεν επιτρέπονται οι αλλαγές ομάδων μετά την έναρξη των εργαστηρίων).
    Οι φοιτητές έχουν δικαίωμα μίας απουσίας κατά την παρακολούθηση των εργαστηρίων. Μετά την ολοκλήρωση όλων των εργαστηρίων θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια αναπλήρωσης και για τις 3 ασκήσεις. Φοιτητές που θα προσέλθουν στα εργαστήρια αναπλήρωσης θα παραδίδουν ατομικές εργασίες για την αντίστοιχη άσκηση, ανεξάρτητα από την υπόλοιπη ομάδα στην οποία συμμετείχαν.
    Η εγγραφή πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω e-class, όπου ήδη υπάρχουν οι προγραμματισμένες ημερομηνίες διεξαγωγής των ασκήσεων. Οι ασκήσεις πραγματοποιούνται ανά 1 εβδομάδα για κάθε ομάδα, με εξαίρεση την 3η εργαστηριακή άσκηση, που για τις μισές ομάδες θα πραγματοποιηθεί σε χρονικό διάστημα 2 εβδομάδων από τη 2η εργαστηριακή άσκηση. Οι ημερομηνίες για κάθε ομάδα είναι αναρτημένες αναλυτικά στο e-class, στο φάκελο «Εργαστήρια» και στη συνέχεια στον υποφάκελο «Εργαστήρια 2015». Οι φοιτητές θα πρέπει νε ελέγξουν οι ημερομηνίες των εργαστηρίων να μην συμπίπτουν με παρακολούθηση μαθημάτων επιλογής ή άλλα εργαστήρια.
    Στις παραπάνω περιπτώσεις η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τους φοιτητές και η μη παρακολούθηση του εργαστηρίου θα χρεώνεται σαν απουσία. Οι φοιτητές θα πρέπει να φροντίσουν για την έγκαιρη προσέλευση τους στον χώρο των εργαστηρίων. Το ανώτατο χρονικό όριο προσέλευσης είναι 10 λεπτά μετά την ώρα έναρξης του εργαστηρίου. Περαιτέρω αργοπορία (για οποιοδήποτε λόγο) θα χρεώνεται με απουσία.
    Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου.
    Δε θα γίνουν δεκτοί φοιτητές μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας.

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012