Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Εγγραφή στο Εργαστήριο του μαθήματος Πετρολογία (4ο εξάμηνο) της Σχολής Μηχ.Ο.Π

  • Συντάχθηκε 13-02-2015 10:53 από Georgios Triantafyllou Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: gtriantafyllou<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 13-02-2015 11:25

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΗΧΟΠ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος προπτυχιακός ΜΗΧΟΠ, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΧΟΠ
    Οι εγγραφές των φοιτητών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Εργαστήριο του Μαθήματος της Πετρολογίας (4ο εξάμηνο) της Σχολής Μηχ.Ο.Π, θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 16/02 έως και την Τετάρτη 25/02/2015.

    Το Εργαστήριο μπορούν να παρακολουθήσουν οι φοιτητές του 4ου εξαμήνου οι οποίοι θα δηλώσουν το μάθημα της Πετρολογίας και φοιτητές μεγαλυτέρων εξαμήνων οι οποίοι είτε δεν το έχουν παρακολουθήσει, είτε δεν ολοκλήρωσαν την παρακολούθησή του παλαιότερα λόγω απουσιών και οι οποίοι και αυτοί οφείλουν να δηλώσουν το αντίστοιχο μάθημα.

    Φοιτητές μεγαλυτέρων εξαμήνων που το έχουν παρακολουθήσει παλαιότερα και οφείλουν την εξέτασή του, θα παρακολουθήσουν τα σχετικά επαναληπτικά εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν προς το τέλος του τρέχοντος εξαμήνου.

    Η εγγραφή των φοιτητών θα γίνεται σε σχετική λίστα που έχει αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Εργαστηρίου Πετρολογίας, δίπλα στο γραφείο της διδάσκουσας κας. Ευτυχίας Ρεπούσκου (Κτίριο Μ2, 1ος όροφος γραφείο Μ2115).

    Εκ μέρους του Εργαστηρίου Πετρολογίας,

    Δρ. Γ. Τριανταφύλλου

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012