Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Εγγραφή στα εργαστήρια του μαθήματος "Γενική Ορυκτολογία", 2ο εξάμηνο ΜΗΧΟΠ.

  • Συντάχθηκε 12-02-2015 15:31 από Antonios Stratakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: astratakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΗΧΟΠ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος προπτυχιακός ΜΗΧΟΠ, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΧΟΠ
    Οι φοιτητές της Σχολής Μηχ.Ο.Π. (2ου και ανωτέρω εξαμήνων) οι οποίοι θα παρακολουθήσουν το μάθημα «Γενική Ορυκτολογία», θα πρέπει να κάνουν εγγραφή στο μάθημα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-class. Το μάθημα θα είναι ανοικτό για εγγραφή από την Πέμπτη 12/2/2015 έως την Παρασκευή 20/2/2015. Μετά την εγγραφή στο μάθημα στην πλατφόρμα e-class, στο πεδίο ανακοινώσεις αναφέρεται πως μπορούν να κάνουν εγγραφή στα εργαστήρια του μαθήματος.

    Πέραν της παραπάνω ημερομηνίας ΚΑΜΙΑ εγγραφή δεν θα γίνεται δεκτή.

    Η εγγραφή στην πλατφόρμα είναι απαραίτητη, καθώς οι ανακοινώσεις που θα αφορούν το μάθημα (π.χ. σημειώσεις, εξέταση εργαστηρίου, κ.α.) θα αναρτώνται μόνο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-class.

    Τα εργαστήρια, τα οποία είναι υποχρεωτικά, θα ξεκινήσουν από την Τρίτη 24/2/2015 (σε ώρες και ομάδες που θα γνωστοποιηθούν, μέσα από την πλατφόρμα e-class, σύμφωνα και με το ωρολόγιο πρόγραμμα του εξαμήνου).

    Για οποιαδήποτε διευκρίνηση οι φοιτητές μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Στρατάκη.
    Εκ μέρους του Εργαστηρίου
    Δρ. Α. Στρατάκης

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012