Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Εγγραφή στα εργαστήρια Αριθμητικής Ανάλυσης (ΜΠΔ)

  • Συντάχθηκε 12-02-2015 14:02 από Anastasios Sifalakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: asifalakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΕΔΙΠ ΜΠΔ.
    Οι εγγραφές στα Εργαστήρια Αριθμητικής Ανάλυσης για τους φοιτητές/τριες της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (ΜΠΔ) θα γίνονται ηλεκτρονικά στο eclass http://eclass.science.tuc.gr/ μέχρι και την Παρασκευή 20/02.

    • Oδηγίες εγγραφής:

      1. Έγγραφή χρήστη (αν δεν έχετε ήδη εγγραφεί από προηγούμενο εξάμηνο): http://eclass.science.tuc.gr/modules/auth/registration.php
      2. Είσοδος στο eclass: http://eclass.science.tuc.gr/
      3. Εγγραφή στο εργαστήριο: Κατάλογος μαθημάτων (Τομέας Μαθηματικών) -> ΜΠΔ: Εργαστήριο Αριθμητικής Ανάλυσης (MATH119)
      4. Εγγραφή στην ώρα του εργαστηρίου: Προσωπικό Χαρτοφυλάκιο -> ΜΠΔ: Εργαστήριο Αριθμητικής Ανάλυσης (MATH119) -> Ομάδες Χρηστών -> Επιλογή ώρας εργαστηρίου.
      5. Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας μπαίνοντας ξανά στο eclass (ελέγξτε ότι έχετε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα).


      Σε περίπτωση σφάλματος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τους διαχειριστές του μαθήματος, επιλέγοντας το εικονίδιο κάτω δεξιά της αρχικής σελίδας του μαθήματος http://eclass.science.tuc.gr/courses/MATH113/ «Επικοινωνία με τους Καθηγητές».

      Οι ώρες που δηλώνετε δεν πρέπει να συμπίπτουν με κάποια άλλα εργαστήρια που θέλετε να παρακολουθήσετε. Τα εργαστήρια θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015 και ο κάθε φοιτητής/τρια έρχεται την ημέρα και ώρα που έχει δηλώσει.


    • Περιγραφή Εργαστηρίου
      Μετά την εγγραφή σας, στον φάκελο έγγραφα βρίσκεται το αρχείο "Περιγραφή Εργαστηρίου" στο οποίο δίδονται περισσότερες λεπτομέρειες για το εργαστήριο.


    • Αργία Καθαρής Δευτέρας
      Τα εργαστήρια της Δευτέρας 23 Φεβρουαρίου θα μεταφερθούν την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου τις ίδιες ώρες.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012