Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανακοίνωση Συμμετοχής σε Πείραμα Συσχετισμού Χώρου και Ψυχολογίας

  • Συντάχθηκε 10-02-2015 17:58 από Konstantinos-Alketas Ouggrinis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: kouggrinis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΑΡΜΗΧ.
    Στα πλαίσια της πειραματικής έρευνας της επιρροής του χώρου στην ανθρώπινη ψυχολογία και συναίσθημα, που γίνονται στο TIE Lab της σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης, έχει προγραμματιστεί σειρά πειραμάτων που αφορούν ευρεία βάση συντελεστών.

    Τα πειράματα αφορούν τη βιωματική εμπειρία μιας δραστηριότητας σε συγκεκριμένο χώρο, μέσα από τη συσκευή εικονικής πραγματικότητας Oculus Rift, στον οποίο λαμβάνουν χώρα συγκεκριμένες μεταβολές του χώρου. Η αντίδραση των συμμετεχόντων σε αυτές τις χωρικές μεταβολές, σε συγκεκριμένους δείκτες όπως η προσοχή, η ενεργοποίηση, κλπ, θα καταγραφεί μέσα από συγκεκριμένα τεστ, καθώς και συσκευές EEG οι οποίες θα επιβεβαιώνουν τα ευρήματα.

    Οι φοιτητές και φοιτήτριες του Πολυτεχνείου Κρήτης καλούνται να συμμετάσχουν σε αυτά τα πειράματα και να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της συγκεκριμένης πρωτοποριακής προσπάθειας. Όσοι ενδιαφέρεστε παρακαλώ να αποστείλετε mail στο tielab@isc.tuc.gr.

    Σας ευχαριστώ πολύ!

    Κωστής Ουγγρίνης

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012