Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τμήμα ΗΜΜΥ - Δηλώσεις Μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2010-2011

  • Συντάχθηκε 04-10-2010 09:03 από Vasiliki Grigoraki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: vgrigoraki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: υπάλληλος ΗΜΜΥ. Άλλες ιδιότητες: Unknown -#-@ΗΜΜΥ
    Ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές-δηλώσεις μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2010-2011 για πρώτη φορά στο Τμήμα ΗΜΜΥ θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά για όλους τους φοιτητές εκτός αυτών του πρώτου εξαμήνου.
    Η ημερομηνία έναρξης των εγγραφών-δηλώσεων μαθημάτων θα γνωστοποιηθεί με νέα ανακοίνωση από τη Γραμματεία του Τμήματος και αναμένεται εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

    Δηλώσεις Συγγραμμάτων:
    Η δήλωση συγγραμμάτων θα γίνει από τους ίδιους τους φοιτητές μέσω Διαδικτύου (www.eudoxus.gr/students) με το ίδιο «όνομα χρήστη» και «κωδικό» που έχει πάρει ο κάθε φοιτητής από το Μηχανογραφικό Κέντρο του Πολυτεχνείου. Όσοι παλαιότεροι φοιτητές δεν έχουν κωδικό, θα πρέπει να φροντίσουν να τον αποκτήσουν.
    Την 31η-10-2010 το σύστημα δήλωσης συγγραμμάτων θα «κλειδώσει» και ο φοιτητής θα χάσει το δικαίωμα δήλωσης συγγραμμάτων για το συγκεκριμένο εξάμηνο.
    Οι φοιτητές δηλώνουν ένα (1) μόνο σύγγραμμα για κάθε μάθημα που έχουν δηλώσει στο τρέχον εξάμηνο. Σε κάθε περίπτωση ο αριθμός των συγγραμμάτων που θα δηλώσει ο φοιτητής κατά τη διάρκεια των σπουδών του θα πρέπει να είναι ίσος με το συνολικό αριθμό των υποχρεωτικών και επιλεγόμενων μαθημάτων που απαιτούνται για τη λήψη του πτυχίου.

    Από τη Γραμματεία ΗΜΜΥ

  • Συντάχθηκε 04-10-2010 11:01 από Apostolos Pantinakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: apantinakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: σύνταξη/αποχώρηση ΔΕΠ ΗΜΜΥ.
    Κα Γρηγοράκη,

    Προς αποφυγή παρερμηνίας (που δεν είναι σπάνια), ας μου επιτραπεί να διευκρινίσω ότι:

    Ο φοιτητής αφού εξετάσει τις επιλογές συγγραμμάτων του μαθήματος στον ΕΥΔΟΞΟ (πχ επιλογή 1 , επιλογή 2, κλπ) καταλήγει σε ΜΙΑ (1) επιλογή της αρεσκείας του και ΟΛΑ μαζί τα βιβλία της επιλογής αυτής μετράνε σαν ΕΝΑ σύγγραμμα, το σύγγραμμα του μαθήματος.

    Συνολικά ο αριθμός των ΕΠΙΛΟΓΩΝ (και όχι ο αριθμός των βιβλίων που περιέχουν) είναι ίσος με τον απαιτούμενο προς λήψη του πτυχίου αριθμό μαθημάτων (δηλ δεν μπορεί να τον υπερβαίνει).

    Ο παραπάνω περιορισμός αναφέρεται στους φοιτητές που εγγράφονται για πρώτη φορά από το 2008-09 και στο εξής (Νόμος 3748 ΦΕΚ29Α /19.2.2009 , αρθρο 19). Για παλαιότερους φοιτητές ισχύει το προηγούμενο καθεστώς. Έτσι το τρέχον Ακαδ. Έτος φοιτητές με έτη πρώτης εγγραφής 2005-06, 2006-7 και 2007-08 δικαιούνται νέο σύγγραμμα σε μάθημα που ξαναδηλώνουν φέτο, αν το σύγγραμμα που είχαν παραλάβει στο παρελθόν έχει αλλάξει (δηλαδή δεν περιλαμβάνεται τώρα στις επιλογές στον ΕΥΔΟΞΟ). Όσοι επιθυμούν να εξασκήσουν το δικαίωμα αυτό, μπορούν και στον ΕΥΔΟΞΟ , αρκεί να εισάγουν τροποποιημένο τον αριθμό των υπόλοιπων μαθημάτων για τα οποία παρέλαβαν συγγράμματα στο παρελθόν.

    Α. Παντινάκης

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012