Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Απασχόληση προπτυχιακών φοιτητών στη Βιβλιοθήκη κατά το 2015

  • Συντάχθηκε 18-01-2015 09:57 από Maria Ntaountaki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: mntaountaki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 18-01-2015 10:01

    Ιδιότητα: υπάλληλος.
    Η Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης (Βι.Κε.Π.) του Πολυτεχνείου Κρήτης στα πλαίσια έργου του ΕΛΚΕ που αφορά στην περιστασιακή απασχόληση προπτυχιακών φοιτητών του Ιδρύματος για την υποβοήθηση της λειτουργίας των προγραμμάτων του ΕΛΚΕ, προτίθεται να απασχολήσει δύο (2) προπτυχιακύς φοιτητές/ φοιτήτριες για το 2015 (λήξη απασχόλησης στις 31 Δεκεμβρίου 2015).

    Περιγραφή θέσης

    Οι φοιτητές θα απασχοληθούν σε βοηθητικές εργασίες όπως τοποθέτηση βιβλίων και περιοδικών στα ράφια, φωτοτύπηση υλικού από αιτήσεις διαδανεισμού.
    Γενική απαίτηση, είναι η όρεξη για δουλειά, η συνέπεια και η ευγένεια.
    Ειδική απαίτηση είναι ο φοιτητής/τρια να μπορεί να απασχοληθεί στη Βι.Κε.Π. κάθε μέρα (από Δευτέρα έως Παρασκευή) και κατά τις απογευματινές ώρες, ιδιαίτερα μετά τις 16:00.
    Τυχόν προϋπηρεσία στην Βι.Κε.Π. θα συνεκτιμηθεί.

    Υποβολή αιτήσεων

    Οι υποψήφιοι θα πρέπει από τις 19 Ιανουαρίου μέχρι και τις 29 Ιανουαρίου 2015 να προσκομίσουν στη Βι.Κε.Π. (κτίριο Δ1- Πολυτεχνειούπολη) τα παρακάτω δικαιολογητικά:

    [*] αίτηση (δίνεται από την Βι.κε.Π.)
    [*] μία (1) φωτογραφία
    [*] φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
    [*] σύντομο βιογραφικό σημείωμα με στοιχεία επικοινωνίας
    [*] βεβαίωση σπουδών στην οποία θα αναφέρεται το έτος φοίτησης
    εκκαθαριστικό εφορίας (οικογενειακού εισοδήματος) ή βεβαίωση δικαιώματος σίτισης- στέγασης, καθώς επίσης και οποιοδήποτε πρόσθετο έγγραφο θεωρούν οι ενδιαφερόμενοι ότι στοιχειοθετεί καλύτερα τυχόν κοινωνικούς λόγους που επικαλούνται. Το κριτήριο αυτό θα ληφθεί υπόψη μόνο σε περίπτωση ισοβαθμίας.

    Ο κάθε προπτυχιακός φοιτητής που θα επιλεγεί, θα λάβει κατ’ ανώτατο όριο το ποσό των 2.592 € για το 2015 (μεικτά) σύμφωνα με τις ώρες που θα απασχοληθεί, οι οποίες δεν μπορεί να υπερβαίνουν τις 12 εβδομαδιαίως. Το ωρομίσθιο ανέρχεται σε 4,5 € (μεικτά).

    Πληροφορίες: Μαρία Νταουντάκη (maria@library.tuc.gr), τηλέφωνο: 2821037277, ώρες 8:00 πμ έως 15:00 μμ.

    Από τη Βιβλιοθήκη,
    Μαρία Νταουντάκη

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012