Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

ΕΛΚΕ- Προμήθεια επιστημονικού οργάνου με πρόχειρο διαγωνισμό- διακήρυξη 18379/18.12.2014

  • Συντάχθηκε 18-12-2014 15:34 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Η Επιτροπή Ερευνών του Πολυτεχνείου Κρήτης προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό προσφορών με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την προμήθεια εξοπλισμού (Όργανο μέτρησης της ηλεκτρικής αντίστασης και της επαγόμενης πολικότητας του υπεδάφους (Resistivity and IP equipment) και προσαρμογέας σύνδεσης απλών καλωδίων ρεύματος), όπως αναλυτικά περιγράφεται στο Παράρτημα της σχετικής διακήρυξης, για τις ανάγκες του έργου «Γεωφυσική έρευνα για τον εντοπισμό καρστικών εγκοίλων στην εκσκαφή της επέκτασης του κρατικού αερολιμένα Χανίων», το οποίο χρηματοδοτείται από ΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, και υλοποιείται από το Πολυτεχνείο Κρήτης- Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας με επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή Αντώνιο Βαφείδη και κωδικό έργου ΕΛΚΕ 81080.

    Ο προϋπολογισμός της δαπάνης ανέρχεται στο ποσό των είκοσι τεσσάρων χιλιάδων τριακοσίων ενενήντα ευρώ και είκοσι τεσσάρων λεπτών (24.390,24 €) πλέον Φ.Π.Α και στο συνολικό ποσό των τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000,00€), στο οποίο ποσό συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 23%.

    Ο Διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία του Ειδικού Λογαριασμού στα Χανιά Κτίριο Ε4 Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου στις 14/01/2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ.

    Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, θα πρέπει να καταθέσουν με οποιοδήποτε τρόπο (αυτοπροσώπως ή ΕΛΤΑ ή ιδιωτικό ταχυδρομείο) σφραγισμένη έγγραφη προσφορά που θα αφορά στο σύνολο των ζητούμενων ειδών του Διαγωνισμού, μέχρι την προηγούμενη της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού (13/01/2015 και ώρα 14:30 τέλος προθεσμίας). Προσφορές υποβαλλόμενες ή αποστελλόμενες που δεν τηρούν τα ως άνω αναφερόμενα, δεν λαμβάνονται υπ’ όψιν.

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012