Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

ΕΛΚΕ-Πρόχειρος διαγωνισμός για ανάθεση κατασκευής πέτρινης περίφραξης και πέτρινου οικίσκου

  • Συντάχθηκε 02-12-2014 15:41 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -


    Πρόχειρος διαγωνισμός για ανάθεση κατασκευής πέτρινης περίφραξης και πέτρινου οικίσκου

    Η Επιτροπή Ερευνών του Πολυτεχνείου Κρήτης προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με το σύστημα των σφραγισμένων έγγραφων προσφορών με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την ανάθεση κατασκευής πέτρινης περίφραξης και πέτρινου οικίσκου, όπως λεπτομερώς περιγράφονται στο Παράρτημα της σχετικής Διακήρυξης, για τις ανάγκες του έργου «ΙΔΡΥΣΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Sentinel-3» με επιστημονικά υπεύθυνο τον Καθηγητή Στυλιανό Μερτίκα και κωδικό έργου ΕΛΚΕ 81023, το οποίο χρηματοδοτείται από την ESA/ESTEC-Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος.


    Ο προϋπολογισμός της δαπάνης ανέρχεται στο ποσό των δώδεκα χιλιάδων ευρώ και (12.000€) πλέον Φ.Π.Α και στο συνολικό ποσό των δεκατεσσάρων χιλιάδων επτακοσίων εξήντα ευρώ (14.760€) στο οποίο ποσό συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 23%.


    Ο Διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία του Ειδικού Λογαριασμού στα Χανιά Κτίριο Ε4 Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου στις 18/12/2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ.


    Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, θα πρέπει να καταθέσουν με οποιοδήποτε τρόπο (αυτοπροσώπως ή ΕΛΤΑ ή ιδιωτικό ταχυδρομείο) σφραγισμένη έγγραφη προσφορά που θα αφορά στο σύνολο των ζητούμενων ειδών του Διαγωνισμού, μέχρι την προηγούμενη της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού (17/12/2014 και ώρα 14:30 τέλος προθεσμίας).

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012