Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανακοίνωση τελικών αποτελεσμάτων κατάταξης δικαιούχων στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015

  • Συντάχθηκε 07-11-2014 11:19 από Aristeidis Meletiou Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: ameletiou<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 07-11-2014 11:32

    Κύρια: υπάλληλος. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΠΔ, απόφοιτος προπτυχιακός ΗΜΜΥ
    Επισυνάπτονται οι τελικές λίστες κατάταξης δικαιούχων στέγασης των πρωτοετών φοιτητών και των φοιτητών λοιπών ετών για το Ακαδημαϊκό Έτος 2014-2015, κατά σειρά προτεραιότητας και σύμφωνα με την απόφαση περί κριτηρίων επιλογής της Συγκλήτου του Ιδρύματος. Οι λίστες αυτές εγκρίθηκαν από την Επιτροπή Φοιτητικής Μέριμνας στη συνεδρίαση της Παρασκευής 31/10/2014 και από τη Σύγκλητο στη συνεδρίαση της Πέμπτης 6/11/2014.
    Οι φοιτητές που είναι δικαιούχοι στέγασης (είτε δικαιούχοι διαμονής στην Φοιτητική Εστία, είτε δικαιούχοι στεγαστικού βοηθήματος), παρακαλούνται όπως προσέλθουν από τη Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων ούτως ώστε να δηλώσουν εάν επιθυμούν να μείνουν στην Εστία του Ιδρύματος ή να λάβουν το στεγαστικό βοήθημα που θα δώσει η Διοίκηση του Ιδρύματος.
    Υπενθυμίζεται ότι με βάση το νέο κανονισμό της φοιτητικής εστίας δύναται τελικός δικαιούχος για την Φοιτητική Εστία να ζητήσει την αμοιβαία αλλαγή του με τελικό δικαιούχο χρηματικού βοηθήματος (και αντίστροφα) τηρώντας τη σειρά προτεραιότητας σε κάθε λίστα.
    Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να γίνει αίτηση στη Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων για την αλλαγή αυτή προκειμένου να καταρτηθούν οι τελικές λίστες στέγασης. Προτεραιότητα θα δωθεί να πληρωθούν όλα τα δωμάτια της Εστίας.

    Από τη Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012