Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Εγγραφές - Δηλώσεις μεταπτυχιακών μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2014-2015 - Σχολή ΗΜΜΥ

  • Συντάχθηκε 29-10-2014 16:30 από Vasiliki Grigoraki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: vgrigoraki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: υπάλληλος ΗΜΜΥ. Άλλες ιδιότητες: Unknown -#-@ΗΜΜΥ
    Καλούνται όλοι οι μεταπτυχιακοί φοιτητές ΗΜΜΥ να εγγραφούν στο χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015, υποβάλλοντας δήλωση μαθημάτων αποκλειστικά στο διάστημα από Πέμπτη 30-10-2014 έως και Πέμπτη 6-11-2014. Πέραν αυτής της περιόδου ο φοιτητής δεν θα έχει δικαίωμα τροποποίησης της δήλωσης. Εκπρόθεσμες δηλώσεις δεν γίνονται δεκτές.
    Οι δηλώσεις υποβάλλονται μόνον ηλεκτρονικά. Η είσοδος στο φοιτητολόγιο επιτυγχάνεται δίνοντας στην διεύθυνση http://websrv.stdnet.tuc.gr/unistudent ως "Όνομα Χρήστη" και ως "Κωδικό πρόσβασης" τα στοιχεία λογαριασμού του Μηχανογραφικού Κέντρου. Παρακαλούμε, αφού αποστείλετε την δήλωση, να ελέγξετε εάν έχει περαστεί η δήλωση στο φοιτητολόγιο πηγαίνοντας στις ΔΗΛΩΣΕΙΣ->ΠΡΟΒΟΛΗ. Εκεί βλέπετε όλες τις δηλώσεις που έχετε κάνει κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Πρώτη θα εμφανίζεται η πιο πρόσφατη. Εάν δεν την δείτε, ξαναπροσπαθήστε μέχρι να εμφανιστεί στις Δηλώσεις σας. Μπορείτε να τροποποιήσετε την δήλωσή σας όσες φορές θέλετε μέχρι την λήξη των δηλώσεων, αλλά κάθε φορά πρέπει να πατάτε το πλήκτρο ΑΠΟΣΤΟΛΗ, διαφορετικά η δήλωση δεν αποθηκεύεται και η εγγραφή δεν ολοκληρώνεται.

    Η ηλεκτρονική δήλωση περιλαμβάνει μόνο τα μαθήματα του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών της Σχολής ΗΜΜΥ. Όσοι μεταπτυχιακοί φοιτητές ΗΜΜΥ ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μαθήματα άλλης Σχολής, θα το κάνουν κατόπιν συνεννοήσεως με τους αντίστοιχους διδάσκοντες και εφόσον ολοκληρώσουν επιτυχώς κάποιο μάθημα, θα κάνουν αίτηση αναγνώρισης προς τη Γενική Συνέλευση της Σχολής για να περαστεί ο βαθμός στην καρτέλα τους.


    Εγγραφή στο εξάμηνο οφείλουν να κάνουν και όσοι έχουν περατώσει τα μαθήματα κάνοντας εγγραφή στο εξάμηνο χωρίς να δηλώσουν κανένα μάθημα, αποστέλλοντας κενή δήλωση. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται και οι φοιτητές της Σχολής ΗΜΜΥ που προέρχονται από το πρώην Γενικό Τμήμα του Ιδρύματος.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012