Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Σχολή HMMY: Λήξη δηλώσεων μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου

  • Συντάχθηκε 24-10-2014 13:58 από Vasiliki Grigoraki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: vgrigoraki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: υπάλληλος ΗΜΜΥ. Άλλες ιδιότητες: Unknown -#-@ΗΜΜΥ
    Υπενθυμίζεται ότι διαδικασία ηλεκτρονικής δήλωσης μαθημάτων/εγγραφής στο χειμερινό εξάμηνο λήγει την Κυριακή 26-10-2014.
    Εκπρόθεσμες δηλώσεις δεν θα γίνουν δεκτές, γι'αυτό παρακαλούνται οι φοιτητές να φροντίσουν για την ολοκλήρωση της δήλωσής τους.
    Επισημαίνεται στους πρωτοετείς φοιτητές της Σχολής ότι η εγγραφή στα μαθήματα στον Ιστοχώρο Μαθημάτων (courses) εξυπηρετεί μόνο εσωτερικές ανάγκες των μαθημάτων και των εργαστηρίων και δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση τη διαδικασία εγγραφής και δήλωσης μαθημάτων στο φοιτητολόγιο. Χωρίς εγγραφή στο φοιτητολόγιο οι φοιτητές δεν μπορούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις, ούτε να βαθμολογηθούν.

    Η δήλωση γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης: http://websrv.stdnet.tuc.gr/unistudent, δίνοντας το Όνομα χρήστη (username) και τον Κωδικό πρόσβασης (password) που έχετε ήδη αποκτήσει από το Μηχανογραφικό Κέντρο ως ενεργοί φοιτητές του Ιδρύματος α.

    Σημείωση: Χωρίς δήλωση μαθημάτων στο φοιτητολόγιο, δεν μπορεί να γίνει δήλωση συγγραμμάτων στον ΕΥΔΟΞΟ.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012