Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

ΤΜΗΜΑ ΜΠΔ- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Η/Υ

  • Συντάχθηκε 24-09-2010 12:37 από Agapi Mavraki Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: amavraki<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΕΤΕΠ ΜΠΔ.
    Μεθοδολογία Προγραμματισμού Η/Υ.
    Ανακοίνωση για τα εργαστήρια.

    Η παρακολούθηση των εργαστήριων του μαθήματος είναι υποχρεωτική για τους πρωτοετείς φοιτητές.
    Φοιτητές παλαιότερων ετών, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν ξανά το εργαστήριο, θα γίνουν δεκτοί εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες κενές θέσεις.

    Τα εργαστήρια του μαθήματος θα γίνονται στο Μηχανογραφικό κέντρο, τις ώρες που αναγράφονται στο πρόγραμμα μαθημάτων. Τα τμήματα θα έχουν το πολύ 30 άτομα. Η διάρκεια κάθε εργαστηρίου είναι 2 ώρες. Το λογισμικό που θα χρησιμοποιηθεί είναι το Microsoft Visual Studio 2008.

    Για να δηλώσετε την ώρα εργαστηρίου που σας βολεύει, αρκεί να γράψετε το όνομά σας στην αντίστοιχη λίστα. Οι λίστες θα βρίσκονται αναρτημένες στον πίνακα έξω από το εργαστήριο Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Συστημάτων Αποφάσεων (Δ5.00icon_cool.gif, απέναντι από το γραφείο Δ5.010.

    Η τελική ημερομηνία δήλωσης παρακολούθησης του εργαστηρίου είναι την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, στις 13:00.

    Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου μάλλον θα πραγματοποιηθεί μια σύντομη ενημέρωση για το εργαστήριο. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν σε νέα ανακοίνωση.

    Για απορίες ή διευκρινήσεις επικοινωνήστε με τον Πρωτοπαπαδάκη Ευτυχή, γραφείο 3, εργαστήριο ανάλυσης δεδομένων και πρόβλεψης (Δ5.007).

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012