Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ηλεκτρονική Υπηρεσία Διαχείρισης Συγγραμμάτων (με σημαντική διευκρίνηση για παλαιότερους φοιτητές)

  • Συντάχθηκε 24-09-2010 12:32 από Stefanos Karasavvidis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: skarasavvidis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΔΙΠ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΗΜΜΥ, απόφοιτος προπτυχιακός ΗΜΜΥ, ΕΔΙΠ ΗΜΜΥ
    Σας ενημερώνουμε ότι η ηλεκτρονική υπηρεσία Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Συγγραμμάτων «ΕΥΔΟΞΟΣ» είναι διαθέσιμη για τους φοιτητές. Από την φετινή ακαδημαϊκή χρονιά, τα διδακτικά συγγράμματα θα διανέμονται με την βοήθεια της νέας αυτής ηλεκτρονικής υπηρεσίας. Το νέο σύστημα καλύπτει όλα τα Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ της χώρας, με κύριο στόχο την έγκαιρη παράδοση των συγγραμμάτων στους δικαιούχους φοιτητές.

    Οι φοιτητές του Ιδρύματος μπορούν να ενημερώνονται για τα συγγράμματα που έχουν επιλεγεί για κάθε μάθημα, στο οποίο θα εγγραφούν. Αναλυτικές πληροφορίες, οδηγίες χρήσης της υπηρεσίας και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις δίνονται στην ιστοσελίδα: http://eudoxus.gr/. Η ίδια ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες για τα συγγράμματα που έχουν επιλεγεί από τα Τμήματα του Πολυτεχνείου Κρήτης για τα προσφερόμενα μαθήματα.
     
    Οι δηλώσεις συγγραμμάτων από τους φοιτητές θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 4/10/2010, με χρήση των κωδικών πρόσβασης (username /password) που τους έχουν χορηγηθεί από το Μηχανογραφικό Κέντρο του Πολυτεχνείου Κρήτης.

    ΠΡΟΣΟΧΗ: παλαιοί φοιτητές με έτος εισαγωγής από 2009 και πριν, πρέπει πριν χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία, να κάνουν μία φορά αλλαγή του κωδικού τους. Σχετικές οδηγίες στη σελίδα http://www.tuc.gr/791.html#irfaq_1_57ab6
     
    Καλούνται όλοι οι φοιτητές να μπαίνουν από σήμερα στην ιστοσελίδα http://eudoxus.gr/StudentEntryCheck και να ελέγχουν εάν διαθέτουν έγκυρους κωδικούς πρόσβασης ώστε να είναι σίγουροι ότι είναι απόλυτα έτοιμοι να κάνουν χρήση της υπηρεσίας από 4/10/2010.

    Σε περίπτωση που ο παραπάνω έλεγχος δείξει ότι οι κωδικοί πρόσβασης δεν είναι αποδεκτοί από το σύστημα «ΕΥΔΟΞΟΣ» και έχει γίνει αλλαγή κωδικού, θα πρέπει να γίνεται άμεση επικοινωνία με το Μηχανογραφικό Κέντρο του Ιδρύματος (2821037400 ή admin@isc.tuc.gr).

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012