Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Εργαστήριο Φυσικής Ι: Εγγραφές φοιτητών Σχολής Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης (ΜΠΔ)

  • Συντάχθηκε 20-09-2014 16:58 από Panagiotis Petrakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: panpetrakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 20-09-2014 17:05

    Ιδιότητα: ΕΔΙΠ ΜΠΔ.
    Εργαστήριο Φυσικής Ι

    Εγγραφές φοιτητών Σχολής Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης

    Οι εγγραφές στο Εργαστήριο Φυσικής Ι για τους φοιτητές/τριες της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (ΜΠΔ) θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω εγγραφής στο σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών μαθημάτων «eClass» του Πολυτεχνείου Κρήτης ακολουθώντας το σύνδεσμο: https://www.eclass.tuc.gr/
    από τη Δευτέρα 22/9 έως και την Παρασκευή 26/9/2014

    Oδηγίες εγγραφής:
    Α. Εγγραφή στο e-class
    1. Μπαίνετε στο σύνδεσμο https://www.eclass.tuc.gr/
    2. Στην αριστερή στήλη, από τις «Βασικές Επιλογές» επιλέγετε «Εγγραφή Χρήστη»
    3. Στην σελίδα εγγραφής χρήστη, επιλέγετε από την κατηγορία χρήστη «Εκπαιδευόμενου»: «Πιστοποίηση μέσω LDAP» και βάζετε ως όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, αυτά που χρησιμοποιείτε στο λογαριασμό e-υπηρεσιών του Πολυτεχνείου Κρήτης.
    ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εγγραφή των χρηστών στο eClass γίνεται ΜΟΝΟ με τον λογαριασμό e-υπηρεσιών (πχ email, Μηχανογραφικό, κτλ) του Πολυτεχνείου Κρήτης που σας δίνεται κατά την εγγραφή σας στις υπηρεσίες αυτές.
    4. Στην συνέχεια αποσυνδεεστε

    Β. Εγγραφή στο Μάθημα
    1. Συνδέεστε ξανά στο https://www.eclass.tuc.gr/
    2. Από το μενού επιλογών της αρχικής σελίδας επιλέγετε «Κατάλογος μαθημάτων»
    3. Στην επιλογή Τμήματος - Σχολής επιλέγετε «Γενικό» και το μάθημα: «Φυσική Ι (ΜΠΔ) (ΦΥΣ 101)» με διδάσκοντα τον Αν. Καθηγητή κ. Μουσταϊζή Σταύρο, τσεκάροντας το κουτάκι δίπλα στο μάθημα. Μόλις τσεκάρετε το μάθημα έχετε εγγραφεί (δεν απαιτείται επιπλέον επιβεβαίωση)

    Γ. Εγγραφή στο εργαστήριο
    1. Εισέρχεστε στο προσωπικό σας χαρτοφυλάκιο, και επιλέγετε το μάθημα της Φυσικής Ι.
    2. Από τη σελίδα επιλογών του μαθήματος επιλέγετε «Ομάδες Χρηστών» και εγγράφεστε στο εργαστηριακό τμήμα της επιλογής σας από τα εργαστηριακά τμήματα που υπάρχουν εκεί.

    ΠΡΟΣΟΧΗ!!
    - Η εγγραφή σας πρέπει να γίνει σε ένα μόνο εργαστηριακό τμήμα
    - Οι ώρες που δηλώνετε δεν πρέπει να συμπίπτουν με κάποια άλλα εργαστήρια που θέλετε να παρακολουθήσετε.
    3. Σε περίπτωση σφάλματος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τους διαχειριστές του μαθήματος, επιλέγοντας από την αρχική σελίδα του μαθήματος από την κατηγορία «Εργαλεία» (στο δεξί κάτω μέρος) την επιλογή «Επικοινωνία με τους εκπαιδευτές» πατώντας πάνω στο εικονίδιο:
    Επίσης, για οποιαδήποτε απορία/πρόβλημα σχετικά με την εγγραφή, εργαστηριακοί διδάσκοντες του μαθήματος θα είναι διαθέσιμοι καθημερινά 11:00- 13:00 και για όλες τις ημέρες των εγγραφών στο χώρο των εργαστηρίων Φυσικής, Κτήριο Μ5.001 στο συγκρότημα της Σχολής ΜΗΧΟΠ, για να παρέχουν την σχετική βοήθεια.

    Τα Εργαστήρια Φυσικής Ι, ξεκινάνε από την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 και ο κάθε φοιτητής/τρια έρχεται την ημέρα και ώρα που έχει δηλώσει.

    Οι διδάσκοντες του Εργαστηρίου Φυσικής Ι
    Πετράκης Παναγιώτης
    Καλλιατάκη Άρτεμις

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012