Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Εργαστήριο Φυσικής Ι: Εγγραφές φοιτητών Σχολών ΜΗΧΟΠ και ΜΗΠΕΡ

  • Συντάχθηκε 19-09-2014 16:02 από Nathanail Kortsalioudakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: nkortsalioudakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: 22-09-2014 08:39

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΗΜΜΥ. Άλλες ιδιότητες: ΕΔΙΠ
    Οι εγγραφές στο Εργαστήριο Φυσικής Ι για τους φοιτητές/τριες των Σχολών Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (ΜΗΧΟΠ) και Μηχανικών Περιβάλλοντος (ΜΗΠΕΡ) θα πραγματοποιηθούν:
    από την: Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014 έως και την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014
    και θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω εγγραφής στο σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών μαθημάτων «eClass» του Πολυτεχνείου Κρήτης ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

    https://www.eclass.tuc.gr/

    Βήματα για την εγγραφή στο μάθημα και στο εργαστήριο:

    1)Στην αρχική σελίδα, από το μενού επιλογών «Βασικές Επιλογές» (στην αριστερή στήλη) επιλέγουμε «Εγγραφή Χρήστη»

    2)Στην σελίδα εγγραφής χρήστη, επιλέγουμε από την κατηγορία χρήστη «Εκπαιδευόμενου»: «Πιστοποίηση μέσω LDAP» και βάζουμε τα στοιχεία μας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εγγραφή των χρηστών στο eClass γίνεται ΜΟΝΟ με τον λογαριασμό e-υπηρεσιών (πχ email, Μηχανογραφικό, κτλ) του Πολυτεχνείου Κρήτης που σας δίνεται κατά την εγγραφή σας στις υπηρεσίες αυτές.

    3)Στην συνέχεια θα πρέπει να αποσυνδεθείτε και να συνδεθείτε ξανά στην πλατφόρμα

    4)Από το μενού επιλογών της αρχικής σελίδας επιλέγουμε «Κατάλογος μαθημάτων»

    5)Στην επιλογή Τμήματος-Σχολής επιλέγουμε «Γενικό» και το μάθημα: «Φυσική 1 ΜΗΧΟΠ-ΜΗΠΕΡ (HMMY109)» με διδάσκοντα τον Επ. Καθηγητή κ. Δημήτριο Αγγελάκη, τσεκάροντας το κουτάκι δίπλα στο μάθημα. Μόλις τσεκάρετε το μάθημα έχετε εγγραφεί (δεν απαιτείται επιπλέον επιβεβαίωση).

    6)Εφόσον έχετε πλέον εγγραφεί στο μάθημα, επιστρέφετε στην αρχική σελίδα του προσωπικού σας χαρτοφυλακίου, επιλέγετε το συγκεκριμένο μάθημα από την αρχική σελίδα και εισέρχεστε σε αυτό.

    7)Από το μενού επιλογών του μαθήματος (στην αριστερή στήλη), επιλέγετε «Ομάδες Χρηστών» και εγγράφεστε στο εργαστηριακό τμήμα της επιλογής σας πατώντας πάνω στο εικονίδιο δίπλα σε κάθε τμήμα. Πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επιλογή σας, διότι: α) Η εγγραφή μπορεί να γίνει σε ένα (1) και μόνο εργαστηριακό τμήμα, β) υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων και γ) οι ώρες που δηλώνετε πρέπει να μην συμπίπτουν με κάποιο άλλο εργαστήριο που έχετε δηλώσει ήδη.

    Σε περίπτωση λάθους επιλογής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους του εργαστηρίου στο e-mail: physicslab@isc.tuc.gr

    Επίσης, για οποιαδήποτε διόρθωση/απορία/πρόβλημα σχετικά με την εγγραφή, εργαστηριακοί διδάσκοντες του μαθήματος θα είναι διαθέσιμοι καθημερινά από τις 11:00- 13:00 και για όλες τις ημέρες των εγγραφών στο χώρο των εργαστηρίων Φυσικής, Κτήριο Μ5.001 στο συγκρότημα της Σχολής ΜΗΧΟΠ, για να παρέχουν την σχετική βοήθεια.

    Τα Εργαστήρια Φυσικής Ι, ξεκινάνε από την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 και ο κάθε φοιτητής/τρια έρχεται την ημέρα και ώρα που έχει δηλώσει.



    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012