Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Εγγραφή στα εργαστήρια του μαθήματος "Συστηματική Ορυκτολογία"

  • Συντάχθηκε 19-09-2014 12:27 από Antonios Stratakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: astratakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΗΧΟΠ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος προπτυχιακός ΜΗΧΟΠ, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΧΟΠ
    Ενημερώνονται οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το μάθημα "Συστηματική ορυκτολογία" του 3ου εξαμήνου ΜΗΧΟΠ ότι θα πρέπει να κάνουν εγγραφή στο μάθημα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-class, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα εργαστήρια του μαθήματος.
    Το μάθημα θα είναι ανοικτό για εγγραφή από τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014. Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής τους, οι φοιτητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον κ.Στρατάκη (Γραφείο Μ2.009, τηλ. 2821037607), ώστε να καταρτιστούν οι εργαστηριακές ομάδες (οι φοιτητές θα χωριστούν αλφαβητικά σε ομάδες για την παρακολούθηση των εργαστηριακών ασκήσεων).
    Πέραν της παραπάνω ημερομηνίας καμία αίτηση για εγγραφή δεν θα γίνεται δεκτή.

    Η εγγραφή στην πλατφόρμα είναι απαραίτητη και για όσους φοιτητές μεγαλύτερων εξαμήνων χρωστάνε το εργαστήριο, καθώς οι ανακοινώσεις που θα αφορούν το εργαστήριο (π.χ. σημειώσεις, εξέταση εργαστηρίου, κ.α.) θα αναρτώνται μόνο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-class.

    Τα εργαστήρια θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 (σε ώρες και ομάδες που θα γνωστοποιηθούν, μέσα από την πλατφόρμα e-class, σύμφωνα και με το ωρολόγιο πρόγραμμα του εξαμήνου) και είναι υποχρεωτικά.

    Οι φοιτητές μεγαλύτερων εξαμήνων που οφείλουν το εργαστήριο, πρέπει και αυτοί να επικοινωνήσουν, στο ίδιο χρονικό διάστημα, με τον κ.Στρατάκη.

    Εκ του Εργαστηρίου

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012