Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

ΕΛΚΕ-Προμήθεια Εξοπλισμού με πρόχειρο διαγωνισμό

  • Συντάχθηκε 19-09-2014 11:54 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -


    Προμήθεια Εξοπλισμού με πρόχειρο διαγωνισμό

    Η Επιτροπή Ερευνών του Πολυτεχνείου Κρήτης προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την ανάθεση προμήθειας οργάνων και εξοπλισμού (Υπολογιστικά συστήματα για ανάπτυξη λογισμικού με περιφερειακά, Πλατφόρμες android για ανάπτυξη εφαρμογών, Πλατφόρμες υλικού και περιφερειακά για την ανάπτυξη εφαρμογών και επαλήθευση ενσωματωμένων αλγορίθμων και πρωτόκολλων), όπως λεπτομερώς εξειδικεύονται στο Παράρτημα της σχετικής διακήρυξης, για τις ανάγκες του έργου «nShield - Νέα αρχιτεκτονική ενσωματωμένων συστημάτων για υποστήριξη ασφάλειας σε πολλαπλά επίπεδα», που εντάσσεται στο πλαίσιο της Δράσης «Ευρωπαϊκή Ε&Τ Συνεργασία – Πράξη Επιχορήγησης Ελληνικών φορέων στο πλαίσιο της 3ης Προκήρυξης της Ευρωπαϊκής Κοινής Πρωτοβουλίας ARTEMIS» στο ΕΠΑΕ (ΕΠΑΝ ΙΙ) του ΕΣΠΑ 2007-2013 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους. Φορέας χρηματοδότησης είναι η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με φορέα υλοποίησης το Πολυτεχνείο Κρήτης και επιστημονικό υπεύθυνο τον Αναπληρωτή Καθηγητή Ιωάννη Παπαευσταθίου με κωδικό έργου 80507.

    Ο προϋπολογισμός της δαπάνης ανέρχεται στο ποσό των 5.651,55€ πλέον Φ.Π.Α, ήτοι στο συνολικό ποσό των 6.951,41 €, στο οποίο ποσό συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 23%. Ο προϋπολογισμός αναλύεται στις ακόλουθες ομάδες με τους εξής επιμέρους προϋπολογισμούς:

    Α. Υπολογιστικά συστήματα για ανάπτυξη λογισμικού με περιφερειακά (ένα υπολογιστικό σύστημα υψηλής ισχύος με οθόνη και ένα υπολογιστικό σύστημα χαμηλής ισχύος) : 2.357,72€ (μη συμπ/νου ΦΠΑ) , 2.900€ (συμπ/νου ΦΠΑ)

    Β. Πλατφόρμες android για ανάπτυξη εφαρμογών (μία έξυπνη τηλεφωνική συσκευή μεγάλης ισχύος, μία έξυπνη τηλεφωνική συσκευή μεσαίας ισχύος, μία ταμπλέτα υψηλής ισχύος) : 1.056,91€ (μη συμπ/νου ΦΠΑ) , 1.300€ (συμπ/νου ΦΠΑ)

    Γ. Πλατφόρμες υλικού και περιφερειακά για την ανάπτυξη εφαρμογών και επαλήθευση ενσωματωμένων αλγορίθμων και πρωτόκολλων (δύο πλατφόρμες υλικού για την ανάπτυξη και επαλήθευση ενσωματωμένων αλγορίθμων και πρωτοκόλλων) : 2.236,92€ (μη συμπ/νου ΦΠΑ) , 2.751,41€ (συμπ/νου ΦΠΑ)

    Ο Διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία του Ειδικού Λογαριασμού στα Χανιά Κτίριο Ε4 Πολυτεχνειούπολη, Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου στις 07/10/2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:30 π.μ.

    Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, θα πρέπει να καταθέσουν με οποιοδήποτε τρόπο (αυτοπροσώπως ή ΕΛΤΑ ή ιδιωτικό ταχυδρομείο) σφραγισμένη έγγραφη προσφορά που θα αφορά είτε το σύνολο των ζητούμενων ειδών του Διαγωνισμού είτε τουλάχιστον μίας ομάδας του Διαγωνισμού, μέχρι την προηγούμενη (06/10/2014 και ώρα 14:30) της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού (τέλος προθεσμίας).

    Αναλυτική διακήρυξη και πληροφορίες μπορούν να παίρνουν οι ενδιαφερόμενοι όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες των Δημοσίων Υπηρεσιών, από τη Γραμματεία της Επιτροπής Ερευνών και στα τηλέφωνα 28210 37073 (κα Χριστιάνα Δασκαλάκη), & 28210 37063 (κα Ειρήνη Κουτσογιαννάκη ), καθώς και στην ιστοσελίδα του Πολυτεχνείου Κρήτης στη διεύθυνση www.tuc.gr και του ΕΛΚΕ του Πολυτεχνείου Κρήτης www.elke.tuc.gr .

    Πληροφορίες: Για διαδικαστικά θέματα σχετικά με το διαγωνισμό : Χριστιάνα Δασκαλάκη, τηλ. 28210 37073, email: elke<στο>isc.tuc[dot]gr .

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012