Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τακτικός Ανοικτός Διαγωνισμός για την προμήθεια και διαδικασία αποστολής των τευχών (εντύπων ή και ηλεκτρονικών) ξενόγλωσσων περιοδικών,

  • Συντάχθηκε 18-07-2014 09:05 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Το Πολυτεχνείο Κρήτης προκηρύσσει στις 29 Αυγούστου 2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ. Τακτικό Ανοικτό Διαγωνισμό (ΠΔ 118/2007), με κριτήριο αξιολόγησης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά, για την προμήθεια και την διαδικασία αποστολής των τευχών (εντύπων ή και ηλεκτρονικών) ξενόγλωσσων περιοδικών, με συνδρομές για το έτος 2014, στα οποία το Ίδρυμα είναι συνδρομητής ή και σε νέα περιοδικά, για τις ανάγκες της Βιβλιοθήκης και Κέντρου Πληροφόρησης του Πολυτεχνείου Κρήτης.

    Προϋπολογισμός: Eκατόν δύο χιλιάδες ευρώ (102.000,00 €) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (6,5% για τις έντυπες συνδρομές και 23% για τις ηλεκτρονικές συνδρομές).

    Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στα Γραφεία της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Πολυτεχνείου Κρήτης, Κτήριο Ε5, Πολυτεχνειούπολη Κουνουπιδιανά.

    Επισυνάπτεται το πλήρες κείμενο της διακήρυξης.

    Για το Τμήμα Προμηθειών
    Ιωάννα Κάβαλου


    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012