Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Συμπληρωματική εξέταση μαθήματος "Πετρολογία", 4ο εξάμηνο ΜΗΧΟΠ

  • Συντάχθηκε 18-06-2014 13:41 από Pavlina Rotonto Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: protonto<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΤΕΠ ΜΗΧΟΠ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος προπτυχιακός ΜΗΧΟΠ, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΧΟΠ
    Την Τρίτη 10-06-2014 και ώρα 17:00-20:00 ήταν προγραμματισμένη η εξέταση του μαθήματος "Πετρολογία", 4ου εξαμήνου ΜΗΧ.Ο.Π.. Ο Πρόεδρος και εκπρόσωποι των φοιτητών της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης ζήτησαν από την Διδάσκουσα Δρ. Ε. Ρεπούσκου την αναβολή της εξέτασης λόγω της Γενικής Συνέλευσης του Ενιαίου Συλλόγου Φοιτητών την ίδια ώρα. Εναλλακτικά, ζήτησαν την εξέταση του μαθήματος για όσους φοιτητές ήθελαν να συμμετέχουν στη συνέλευση, σε άλλη χρονική στιγμή.
    Η διδάσκουσα αποδέχτηκε το αίτημα για εξέταση όσων φοιτητών συμμετείχαν στη συνέλευση σε νέα ημερομηνία και ώρα. Η προφορική εξέταση για όσους φοιτητές δεν προσήλθαν θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24-6-2014 από τις 10:00 έως τις 13:00.
    Για την ομαλή διαδικασία της εξέτασης, παρακαλούνται οι φοιτητές που θα συμμετέχουν, να το δηλώσουν στην κα Π. Ροτόντο μέχρι την Παρασκευή 20-6-2014 στις 13:00, ώστε να καθοριστεί συγκεκριμένη ώρα εξέτασης έκαστου φοιτητή.

    Εκ της Διδάσκουσας

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012