Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Συμπληρωματική εξέταση μαθήματος «Γενική Ορυκτολογία», 2ο εξάμηνο ΜΗΧΟΠ

  • Συντάχθηκε 06-06-2014 11:21 από Antonios Stratakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: astratakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΜΗΧΟΠ. Άλλες ιδιότητες: απόφοιτος προπτυχιακός ΜΗΧΟΠ, απόφοιτος ΜΔΕ/Διδ. ΜΗΧΟΠ
    Την Πέμπτη 5-6-2014 και ώρα 17:00-20:00 ήταν προγραμματισμένη η εξέταση του μαθήματος «Γενική Ορυκτολογία». Ο Πρόεδρος και εκπρόσωποι των φοιτητών της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων στον Ενιαίο Σύλλογο του Πολυτεχνείου Κρήτης ζήτησαν από το Διδάσκοντα Επικ. Καθηγητή κ.Αλεβίζο την αναβολή της εξέτασης λόγω της Γενικής Συνέλευσης του Ενιαίου Συλλόγου την ίδια ώρα. Εναλλακτικά, ζήτησαν την εξέταση όσων φοιτητών ήθελαν να συμμετέχουν στη συνέλευση σε άλλη χρονική στιγμή.
    Ο διδάσκοντας επιθυμώντας να δείξει καλή διάθεση και για να συνεχιστεί η ομαλή διαδικασία της εξέτασης, αποδέχτηκε το αίτημα για εξέταση όσων φοιτητών συμμετείχαν στη συνέλευση σε νέα ημερομηνία και ώρα.
    Λόγω έλλειψης αιθουσών και επιτηρητών, ο διδάσκοντας αποφάσισε να γίνει προφορική εξέταση για όσους φοιτητές δεν προσήλθαν στη χθεσινή εξέταση. Ως ημερομηνία εξέταση ορίζεται η Τετάρτη 11-6-2014 από τις 8:00 έως τις 11:00, όπως προτάθηκε και από τους φοιτητές.
    Για την ομαλή διαδικασία της εξέτασης, παρακαλούνται οι φοιτητές που συμμετέχουν στην εξέταση της προσεχής Τετάρτης να το δηλώσουν στον κ. Στρατάκη μέχρι την Τρίτη 10-6-2014 στις 13:00, ώστε να καθοριστεί συγκεκριμένη ώρα εξέταση έκαστου φοιτητή.

    Εκ του Διδάσκοντος

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012