Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Tακτικός διαγωνισμός για την προμήθεια επίπλων βιβλιοθηκών στις 15 Ιουλίου 2014

  • Συντάχθηκε 06-06-2014 08:47 Πληροφορίες σύνταξης

    Ενημερώθηκε: -

    Το Πολυτεχνείο Κρήτης προκηρύσσει ανοικτό τακτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο αξιολόγησης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά, για την προμήθεια επίπλων βιβλιοθηκών (βιβλιοστασίων) για τις ανάγκες στέγασης της συλλογής των βιβλίων της Βιβλιοθήκης και Κέντρου Πληροφόρησης (Βι.Κε.Π) του Πολυτεχνείου Κρήτης, προϋπολογισμού 58.000 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

    Η δαπάνη θα βαρύνει το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

    Ο Διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Πολυτεχνείου Κρήτης – Κτήριο Ε5 Πολυτεχνειούπολη Κουνουπιδιανά, Χανιά στις 15 Ιουλίου 2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ.

    Επισυνάπτεται το πλήρες κείμενο της διακήρυξης στο οποίο είναι ενσωματωμένα και τα σχετικά παραρτήματα, συμπεριλαμβανομένων και των σχεδίων.

    Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι χρειαστούν τα σχέδια σε μορφή dwg, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Θεόδωρο Τσιναράκη στο τηλέφωνο 28210 37297. E-mail: ttsinarakis<στο>isc.tuc[dot]gr

    Για το Τμήμα Προμηθειών

    Ιωάννα Κάβαλου

    Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012