Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Εργαστήριο Φυσικής ΙΙ -Σχολής ΜΗΧΟΠ: Υπενθύμιση ημερομηνίας τελικής εξέτασης

  • Συντάχθηκε 27-05-2014 09:15 από Nathanail Kortsalioudakis Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: nkortsalioudakis<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Κύρια: ΕΔΙΠ ΗΜΜΥ. Άλλες ιδιότητες: ΕΔΙΠ
    Υπενθυμίζεται ότι η τελική εξέταση του Εργαστηρίου Φυσικής ΙΙ για τους φοιτητές/τριες της Σχολής ΜΗΧΟΠ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014 και ώρα 13.00 στις αίθουσες Μ5.002 και Μ4.002, στο κτιριακό συγκρότημα της Σχολής ΜΗΧΟΠ (δεξιά και αριστερά του εργαστηρίου Φυσικής).

    Δικαίωμα συμμετοχής στην τελική εξέταση έχουν:

    • Οι φοιτητές/φοιτήτριες που παρακολούθησαν τα εργαστήρια κατά το τρέχον ακαδημαϊκό εξάμηνο και έχουν ολοκληρώσει το εργαστήριο (παρουσίες, αναπληρώσεις, εργαστηριακές αναφορές). Οι φοιτητές/τριες που έκαναν αναπληρώσεις έχουν καταληκτική ημερομηνία παράδοσης αναφορών την ημέρα της εξέτασης.
    • Οι φοιτητές/φοιτήτριες μεγαλύτερων εξαμήνων που είχαν ολοκληρώσει στο παρελθόν το εργαστήριο αλλά δεν πέτυχαν προβιβάσιμο τελικό βαθμό. Βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι να έχουν δηλώσει το μάθημα το φοιτητολόγιο.

    Οι φοιτητές/φοιτήτριες μεγαλύτερων εξαμήνων μπορούν να πληροφορηθούν τις εργαστηριακές ασκήσεις που θα εξετασθούν από το πρόγραμμα των ασκήσεων για την Σχολή ΜΗΧΟΠ που είναι αναρτημένο στον ιστότοπο του εργαστηρίου πατώντας εδώ.

    Oι εξεταζόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους χάρακα και κομπιουτεράκι.

    Για το εργαστήριο Φυσικής,

    Δρ. Ναθαναήλ Κορτσαλιουδάκης
    Κανάκης Γιάννης
    Πλουμιστάκης Γιάννης

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012