Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Παρουσιάσεις computer graphics HMMY, TUC/MUSIC

  • Συντάχθηκε 22-05-2014 08:28 από Aikaterini Mania Πληροφορίες σύνταξης

    Email συντάκτη: amania<στο>tuc.gr

    Ενημερώθηκε: -

    Ιδιότητα: ΔΕΠ ΗΜΜΥ.
    Γεια σας,

    Στα πλαίσια του μαθήματος Γραφική ΗΜΜΥ αυτού του εξαμήνου, την Πέμπτη 22/5 στις 11.00 το πρωί στην 145Π42 του Κτιρίου Επιστημών θα παρουσιαστούν οι ενεργές διπλωματικές και οι ερευνητικές εργασίες μεταπτυχιακών φοιτητών - ακόμα και αυτές που μόλις άρχισαν - στον τομέα computer graphics του εργαστηρίου MUSIC. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, θα παρουσιαστούν και οι συνεργασίες με τη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών και άλλων τμημάτων αλλά και με ιδρύματα του εξωτερικού. Ο κάθε φοιτητής θα έχει 5 χρονομετρημένα λεπτά να παρουσιάσει την εργασία του με 1-2 λεπτά για ερωτήσεις max. Θα χρησιμοποιηθεί πολύ οπτικό υλικό. Aκόμα θα συζητηθούν πιθανά μελλοντικά θέματα.

    θα δωθεί μία ευκαιρία σε όλους τους φοιτητές να γνωριστούν και να μιλήσουν για τη δουλειά τους. Αλλά και να γιορτάσουμε την έντονη παρουσία μας στο ACM Siggraph 2014 στον Καναδά το καλοκαίρι. Το ACM Siggraph είναι το κορυφαίο συνέδριο graphics του κόσμου με 20,000 συνέδρους και μαζί με το ερευνητικό κομμάτι, μετέχει και όλο το special effects, gaming, movies industry.

    Σας περιμένουμε στην παρουσίαση. Θα έχουμε αναψυκτικά και τσιμπολογήματα.

    Χαιρετισμούς
    Κατερίνα Μανιά

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012